Skip to main content
begär offert på UCS ekonomitjänster

Vi är Certifierad Visma.net Partner

Visma.net är ett komplett molnbaserat affärssystem utvecklat för den nordiska marknaden. Utformat för stora och medelstora bolag som vill jobba enhetligt och integrerat i ett system som främjar automatisering av verksamhetens ekonomiska och administrativa processer.

Genom att välja ett affärssystem i molnet tar ni ett avgörande steg mot att modernisera ert sätt att jobba och framtidssäkra verksamheten. Funktionaliteten kan enkelt anpassas efter vad ni behöver samt vill uppnå och ni skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov och situation, tack vare en flexibel abonnemangsmodell.

Med Visma.net kan ni exempelvis automatisera återkommande uppgifter och frigöra tid för det som tar er verksamhet framåt – optimering, analyser, prognoser och utveckla kassaflödet.

Som certifierad partner till Visma.net kan vi på UCS One Business hjälpa er från behovsanalys till implementering, och agerar gärna bollplank på er digitaliseringsresa. Vi hjälper er att matcha behov och önskemål med lösning, moduler och tjänster samt säkerställer att ni kommer igång på bästa sätt.

Med detta system får ni allt i en lösning, väljer vad ni vill ha och betalar bara för det ni använder. Vi ser till att allt fungerar och finns alltid tillhands om ni behöver hjälp, support eller vägledning kring utveckling av er verksamhet med affärssystemet som stöd.

Visma.net Partner
Fördelar med ett molnbaserat affärssystem som Visma.net:
  • Alltid den senaste versionen – utan att ni behöver tänka på uppgraderingar och uppdateringar.
  • Säkerhet och trygghet – med en molntjänst behövs inga egna servrar eller resurser som säkerställer säkerheten. Det ingår i tjänsten.
  • Anpassnings- och skalbart – funktionerna i Visma.net kan enkelt anpassas efter varje kunds behov och du skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov.
  • Mobilt och platsoberoende – att kunna logga in och jobba i affärssystemet var du än befinner dig från dator, platta eller mobil gör ett mobilt arbetssätt möjligt. På riktigt.
  • Sänkta kostnader för IT – en abonnemangstjänst reducerar oförutsägbara investeringskostnader. Och ni betalar bara för det ni använder.
Intresserad av att veta mer?

Välkommen att skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan

Missa inte vårt blogginlägg “Hur byter jag till Visma.net?”