Skip to main content

Frukost: Utforska Odoo – Modulerna Inköp & Lagerhantering

 • 30 maj, 2024
 • Vikboplan 11, Norrköping
day
:
hr
:
min
:
sec

Välkommen till vårt frukostseminarium om Inköp och Lagerhantering i Odoo!

Är du på jakt efter ett effektivt verktyg för att hantera ditt företags inköp och lager? Missa inte vårt kommande frukostseminarium där vi introducerar Odoo – en kraftfull plattform som kan revolutionera ditt företags logistik- och inköpsprocess. 

Under detta seminarium kommer vi att utforska hur Odoo kan hjälpa ditt företag att optimera och förenkla både inköps- och lagerhanteringsprocesserna. Det spelar ingen roll om du redan använder ett annat system eller om du inte har något system alls – Odoo kan vara lösningen du letar efter! 

Vi kommer att fördjupa oss i följande delar:

 • Inköpshantering
  Upptäck hur Odoo effektiviserar och förenklar inköpsprocessen, från beställning till leveransspårning och fakturahantering.
 • Lagerhantering
  Lär dig hur Odoo underlättar hanteringen av lager, från inventering till orderhantering och optimering av lagerflödet, vilket hjälper företaget att minska kostnader och maximera effektiviteten.
 • Ett system för allt
  Få klarhet i Odoo funktionalitet och förstå hur de olika modulerna hänger ihop, för att du ska kunna jobba smartare.

Vi välkomnar alla företag, oavsett storlek eller bransch, att delta och lära sig mer om fördelarna med Odoo. Vi hoppas att vi ses!

Information

Datum och tid: Torsdag 30 maj 2024, kl 08-09 (dropin från kl 07.30)

Plats: Vikboplan 11, 602 29 Norrköping. Vi bjuder på enklare frukost. Uppge eventuell specialkost/allergi vid registrering.

Kontakt vid frågor
Arezo Ghannadan, Säljare
Telefon: 070-062 89 74   E-post:  arezo.ghannadan@ucsone.se

Boka din plats här


 • Tid : 07:30 - 09:00 (Europe/Stockholm)

Related Events