Välkommen Anna Storck, ny ekonomikonsult på UCS One Economy

By 6 september, 2021Inspiration, Nya medarbetare
Anna Storck

Säg hej till Anna Storck, ny ekonomikonsult hos UCS One Economy!

 

Anna kommer närmast från Ludvig & Co där hon jobbade som senior rådgivare.  Anna har arbetat i branschen i över 20 år med både revision och redovisning. Hon har en civilekonomexamen från Linköpings Universitet och är auktoriserad redovisningskonsult.

Då Anna är uppvuxen i en företagarfamilj så ligger de mindre ägarledda företagen henne varmt om hjärtat. En annan intressant och extra rolig del av arbetet som Anna brinner för är att få handleda yngre kollegor och följa dem i deras karriärresa. Utveckling ligger Anna varmt om hjärtat och hon är den första att dela med sig av all den kunskap hon sitter inne med.

– Det roligaste med yrket är variationen, att få möta olika företagare i skiftande branscher och stadier i företagens utveckling.

Här har ni en tjej som gillar när det händer saker. Anna älskar att segla och hon gör det med samma passion som hon sköter sitt jobb. Här är det utveckling som gäller, allt mäts -maxfart, sträcka, genomsnittsfart, trim – vad funkar, ökar farten? Målet är att det ska gå fort och vara intensivt 😊

Det finns även lugnare sidor hos Anna, ridningen som hon ägnar sig åt tar fram harmonin och lugnet i henne. Även naturen och djuren är motpoler till den intensiva seglingen och bivacksovandet som pushar gränser i Annas liv.

På One Economy kommer Anna att arbeta med små bolag och till en början vara vikarierande teamledare för vårt Bokio-team.

-Jag ser fram emot att få möjlighet att arbeta digitalt på riktigt och komplettera min långa erfarenhet med ny teknik och nya arbetssätt. One Economy känns för mig som rätt val, jag upplever koncernen som framåtriktad, modern och med en ledning där människorna, både kunder och anställda är lika viktiga som tekniken.

Vi hälsar Anna Storck varmt välkommen till UCS One Economy!

Anna Storck
Ekonomikonsult