Ekonomikonsult med inriktning mot affärssystem

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

Nu har du möjligheten att söka en tjänst eller praktikplats med målet att erbjudas efterföljande anställning hos UCS One Economy i Linköping. Vi söker dig som är intresserad att växa tillsammans med oss som systemkonsult.

Som systemkonsult på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärssystem. Du erbjuds certifiering i Visma.net och Visma project management samt utbildning i flertalet andra ekonomisystem. One Economy är certifierad Visma partner och en av Sverige största Fortnox-byråpartners.

Du ges stor möjlighet att både påverka och utvecklas inom bolaget. Vi främjar initiativtagande.  Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag så kontaktar vi dig för mer information.

Arbetsuppgifter
UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Här ser man till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Som systeminriktad ekonomikonsult ingår du i ett team med konsulter specialiserade på våra system. Arbetsuppgifterna innefattar även ordinarie redovisningsarbete med fokus på effektivisering av våra kunders ekonomiprocesser.  Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Önskade kvalifikationer
Det viktigaste i rollen som systemkonsult på One Economy är en stor IT-kunskap, en brinnande vilja att lära sig samt en ekonomiutbildning som grund.
Vi söker både konsulter som har några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom eller rätt person som antingen är nyexaminerad eller vill göra sin praktik från yrkeshögskolan.

Du erbjuds en unik möjlighet att kombinera din traditionella roll som redovisningskonsult med implementationsprojekt av våra system.

Ekonomiutbildning på YH eller högskolenivå.

Kunskaper inom Visma.net, Fortnox eller Visma SPCS mjukvara är starkt meriterande.

Goda kunskaper i Excel är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på utveckling. Du har ett naturligt intresse för, siffror och redovisning och besitter en god kommunikativ förmåga.

Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar och arbetssätt.

Ansökan
Urval sker löpande. Skicka din ansökan idag!

Kontakt
För mer information kontakta gärna Christian Rydkvist
Tel: 070-739 65 94, E-post:  christian.rydkvist@ucsone.se

 

Ansök här