Vi hälsar vår nya ekonomikonsult, Jane Andersson, varmt välkommen

Medarbetare ekonomikonsult

Säg hej till vår nya ekonomikonsult Jane Andersson!

Vi har fått ytterligare förstärkning i from av en ny ekonomikonsult. Jane har nyligen studerat redovisningsekonomi i 2 år på affärshögskolan i Linköping och har nu valt att inleda ett nytt kapitel hos oss på One Economy. 

Jane ingår i vårt Bokio-team där hennes arbete främst riktar sig mot mindre bolag. Hon har tillsammans med sitt team en stor kundportfölj som kräver tätt samarbete och bred kompetens, vilket Jane bidrar med. Hon beskriver stora delar av sina arbetsdagar på följande sätt:

”Varje dag är en ny spännande utmaning där man har mycket kundkontakt och arbetar med flera olika företag varje dag”

Jane är uppvuxen och bosatt i Motala där hennes fritid främst spenderas med familj och deras stora gemensamma hästintresse. Innan hennes studier och anställning hos oss arbetade hon inom handeln som säljledare med fokus på butiksdrift och beställningar.

Under sin första tid på One Economy har Jane snabbt anpassat sig och såhär beskriver hon själv de första månaderna:

”Att kunna ge kunderna den bästa servicen som konsult är ett av mina främsta mål för att få nöjda kunder. One Economy är en grymt bra arbetsplats, varje medarbetare blir sedd samtidigt som man tackar och verkligen lyfter sin personal på ett sätt som jag aldrig varit med om förut. Jag är så tacksam att jag fick chansen att börja min karriär hos One Economy!”

 

Vi hälsar Jane stort lycka till och varmt välkommen till oss på UCS One Economy!

Jane Andersson
Kontakt
Jane Andersson
Ekonomikonsult
Telefon: 073-537 29 84
E-post: jane.andersson@ucsone.se