Vi hälsar vår nya HR-konsult Beatrice Hauswald välkommen till oss! 

By 29 november, 2022februari 15th, 2023HR, Nyheter & kunskap
Ny kollega, HR-konsult

Vi hälsar vår nya HR-konsult Beatrice Hauswald välkommen till oss! 

Beatrice kommer senast från tidigare anställning som HR Business Partner. Där hade hon en bred roll inom HR med chefsstöd inom alla HR-processer samt fördjupningsområde inom arbetsmiljö och då främst den psykosociala arbetsmiljön med en hel del fokus på hälsofrämjande arbete, grupputveckling och ledarskap. 

Beatrice har totalt 10 års erfarenhet inom HR från både privat och offentlig sektor och vi är övertygade om att hon kommer tillföra mycket till oss på One Economy. Såhär beskriver hon sin inledande tid hos oss:

”Efter mina första veckor på One Economy slås jag av den härliga stämning och gemenskap som råder. Alla är så välkomnande här och det gör att jag redan känner mig som en i gänget. Dessutom ger rollen som konsult en stor möjlighet till utveckling.”

Beatrice är bosatt i Linköping med sin man och två tvillingdöttrar och hämtar sin energi på fritiden genom härliga skogspromenader och umgänge med familj och vänner. Utöver det finns det många intressen inom allt från heminredning och matlagning till resor och upplevelser.

Beatrice roll hos oss är väldigt bred där hon för nuvarande arbetar med att forma vårt affärsområde inom HR där hon med sin erfarenhet spelar en stor roll. Hon håller just nu också på att ta fram en metod för att jobba med HR-kartläggningar ute hos våra kunder i syfte att ta reda på hur vi kan stötta våra kunder bäst inom HR-området. Utöver det arbetar hon också ute hos en av våra kunder som Interim HR Business Partner.

Vi ser med spänning fram emot vår utvecklingsresa tillsammans för att bli den självklara partnern inom HR. 


Beatrice Hauswald
HR-konsult
073-500 17 28, beatrice.hauswald@ucsone.se