Skip to main content

Systemgruppen tipsar om Visma.net Project management 

By 7 mars, 2022System
människor

Visma.net Project Management (PM) är del av Vismas linje av webbaserade tjänster, och är en av Vismas mest prioriterade flaggskeppsprodukter. Med PM får du som konsult eller projektföretag ett system med stöd för hela affärsflödet från Försäljning till Fakturering. PM kommer du åt överallt där du har internetuppkoppling, både via webbläsare på datorn, eller som app i mobilen. 

Utöver det kraftfulla projektverktyget, som är själva kärnan i PM, finns även ett inbyggt CRM-system varifrån du sömlöst konverterar dina försäljningar till projekt. Det finns även stöd för resursplanering på såväl projekt som individnivå, samt tid och utläggsregistrering. Du kan även fakturera direkt från PM baserat på registrerade tid och utlägg, med snygga och enkelt redigerbara fakturamallar. Det finns även ett mycket bra stöd för uppföljning med det inbyggda rapporteringsverktyget. Avslutningsvis så finns också ett gäng färdiga integrationer mot affärssystem och lönesystem, samt ett öppet API för den kräsna som vill skapa sina egna kopplingar. 

Om du tror att du eller ditt företag skulle kunna dra nytta av någon eller flera av dessa smarta funktioner, tveka inte att höra av er så kan vi hjälpas åt att undersöka era behov. 

Behöver du hjälp med system eller bara är intresserad av att läsa mer är du välkommen att kika in vår sida för system, och/eller kontakta någon av våra systemexperter som gärna hjälper dig med valet. Du finner kontaktuppgifter på sidan, samt inspiration och guider.
Vidare hittar du mer information om visma.net och varför just det skulle kunna vara ett bra val för dig, här.