Välkommen Fredrik Björk, ansvarig för One Economys nya affärsområde HR

By 21 januari, 2021april 9th, 2021HR, Nya medarbetare, Nyheter
Fredrik Björk ny affärsområdesansvarig One Economy HR

Säg hej till Fredrik Björk som kommer starta upp ett nytt affärsområde inom UCS One Economy – HR.

Fredrik kommer närmast från SEB där han bland annat arbetat med Employer Branding för huvudkontoret i Stockholm och med företagsrådgivning på den lokala marknaden. Just HR-området är något som Fredrik har god erfarenhet av.

Jag drev själv McDonalds-restauranger i många år och min absoluta övertygelse är att en välmående personalstyrka bidrar till ett välmående företag, inte minst ekonomiskt.

Fredrik har också arbetat som rekryterare på ett bemanningsföretag och samlade där på sig kunskap om företagens behov av hjälp inom området HR.

– Personalen är företagets motor och om man investerar i dem så får man resultat. Men många företag tycker det här är svårt och har kanske inte ekonomin att bygga upp en egen HR-avdelning. Det är där vi på UCS One Economy HR kan hjälpa till.

Affärsområdet HR och dess tjänster kommer att presenteras mer på vår hemsida och sociala kanaler inom kort, men är ni redan nu intresserade av att komma i kontakt med Fredrik Björk är ni välkomna att höra av er till fredrik.bjork@ucsone.se.