Skip to main content
Nyheter & kunskap

Välkommen Anna Dimitriadis, ny ekonomikonsult på UCS One Economy

By 29 juli, 2021januari 11th, 2024No Comments
Anna Dimitriadis

Säg hej till Anna Dimitriadis, ny ekonomikonsult hos UCS One Economy!

Anna har sin bakgrund inom hotellbranschen. Där arbetade hon som Room Division Manager och hade ansvaret för att både ekonomi och siffror hängde ihop samt att gästerna var nöjda och belåtna 😊

Att jobba på hotell är väldigt givande och man lär känna mycket folk vilket är något Anna verkligen uppskattar. Men det finns även nackdelar, som att man jobbar när alla andra har semester.

– Så när jag själv skaffade familj ville jag fortsätta jobba med ekonomi och kunder och valde därför att sätta mig bakom bänken igen och plugga till redovisningsekonom på yrkeshögskolan i Linköping 2019.

Anna gillar verkligen att lära sig nya system och man ser tydligt hur det glöder i hennes ögon när hon pratar om vad de olika varianterna kan göra och hur mycket det underlättar för kunden att hitta “sitt” system. Detta är en stor del av att Anna landade just hos oss på UCS One Economy.

När det var dags för LIA period så sökte hon efter en byrå som står i framkant när det gäller digitalisering och detta hittade hon hos oss.  Här kunde hon få en helhet i sina studier och möjligheten att lära sig en mängd olika system. Vi väldigt tacksamma för att det blev som det blev då Anna visat sig vara en klippa på det hon brinner för!

– Jag är stolt och jätte nöjd med mitt val som gav mig chansen att skriva på min anställning samma dag som jag tog examen.

Vi hälsar Anna Dimitriadis varmt välkommen till UCS One Economy!

Anna Dimitriadis
Ekonomikonsult