Skip to main content
Nyheter & kunskap

Välkommen Ellen Svensk, ny ekonomikonsult på UCS One Economy

By 28 juni, 2021juli 12th, 2023No Comments
Ellen_Svensk

Säg hej till Ellen Svensk, ny ekonomikonsult hos UCS One Economy!

De senaste två åren har Ellen ägnat till att utbilda sig till redovisningsekonom på Yrkeshögskolan i Linköping. I juni fick hon sin examen och nu är hon redo att axla rollen som ekonomikonsult hos oss.

– Som nyexaminerad känns det riktigt roligt att komma ut i branschen och börja jobba nu direkt efter examen. Hittills är jag inne på min tredje vecka här på UCS One Economy, och det känns superbra. Det är kul att komma in i en så pass digital byrå som UCS One Economy. Som ung och grön i branschen känns det helt rätt att börja med ett digitalt arbetssätt och jag hoppas att jag kommer kunna hjälpa många kunder som inte helt kommit in i det nya digitala arbetsprocesserna.

Ellens huvudområde kommer främst vara mindre bolag och mycket i Bokio, ett system som nu ger oss möjlighet att hjälpa många nya kunder. Där kommer Ellen främst arbeta med löpande bokföring samt avstämningar. Bokio är ett bokföringsprogram som är nytt för många och som Ellen har inställningen att lära sig mer om. Både för sitt intresse i att få fördjupad kunskap om hur olika program fungerar och för att kunna ge värdefull stöttning till våra kunder.

Yrket som redovisningsekonom är spännande och lärorikt, anser Ellen. Man får möjligheten att få en inblick i många olika verksamheter och samtidigt få ”träffa” (när pandemin lugnat sig) och bilda relationer med nya människor hela tiden. Det hon ser mest fram emot är det personliga mötet, men givetvis också att underlätta för våra kunder så att deras fokus kan ligga på de dem brinner för.

– Vi här på UCS One Economy, som tycker det är roligt med rapporter, bokföring och siffror, kan hjälpa till med det som kunden kanske ser som något jobbigt 😊

Vi hälsar Ellen Svensk varmt välkommen till UCS One Economy!

Kontakta Ellen
Ellen Svensk
ellen.svensk@ucsone.se