https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

 

ONE Future Day

3 mars 2022

BokaSe program

Framstående väletablerade och högaktuella talare

Östergötlands största ledarskapsdag

Föreläsningar fyllda med inspiration och verktyg

Välkommen till ONE Future Day

– Östergötlands främsta ledarskapsdag!

Tag del av inspirerade föreläsningar inom högaktuella ämnen och träffa andra som delar dina utmaningar.
Under dagen vågar vi lova att du kommer få insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och inspiration till utveckling. Kanske årets viktigaste dag för dig som ledare!

ONE Future Day erbjuder ett brett program med föreläsningar inom ledarskap, digitalisering och hållbarhet – tre viktiga komponenter i nutidens verksamhetsutveckling. Du som deltagare får bland annat tips och verktyg för att ta er verksamhet till nästa nivå.

Inbjudna talare

Foto Peter Knutson

Fredrik Reinfeldt

Hur leder du i tider av snabb förändring?

Hur anpassar man sitt ledarskap till den snabba förändring som sker? Hur får man med sig medarbetarna och kunderna?

Med sin erfarenhet som statsminister och ledare för flera stora organisationer, både nationella och internationella, har Fredrik Reinfeldt en bred insikt i många ämnen. Reinfeldt blandar stor kunskap och mångårig erfarenhet med nyfikenhet och humor. Hans anförande blir en ögonöppnare för att förstå vad som sker i omvärlden och hur det påverkar oss.

Foto Carola Björk

Frida Boisen

Boosta era affärer med sociala medier

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där fd Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips.

Frida Boisen har tilldelats första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Hon har varit chefredaktör för flertalet redaktioner, Vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands, digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Aftonbladet (tidigare på Expressen). Hon kan idag ses på TV3 som programledare för “Lyxfällan” och “Trolljägarna” och är samtidigt ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.

Foto Robin Berglund

Per Holknekt

Hur skapar du en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor?

För Per Holknekt handlar det om human hållbarhet och om människan i processen. Mänsklig utveckling för personliga och monetära vinster på kort och lång sikt, resultatorienterat. Holknekt pratar om att skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor, visa tilltro och att ge människor chansen att lyckas.

Tag del av en inspirerande föreläsning där du får med dig tekniker, metoder och lösningar för en hållbar vardag.


Foto Satu Knape

Håkan Ericson

Att leda den nya generationen

Håkan Ericsons ledarerfarenhet är byggt på cirka 30 års tränarskap inom fotbollen på seniornivå. De senaste sju åren var han ledare på landslagsnivå. Ericson har deltagit i OS och EM flertalet gånger och vunnit ett EM-guld på U21-nivå som största sportsliga merit. Guldet blev möjligt genom ett väloljat team på både ledar- och spelarnivå. Han har också en lång bakgrund som lärare inom skolan samt som instruktör och utbildare av tränare på den högsta nivån inom fotboll.

Håkan Ericson är idag aktuell med föreläsningar, individuell coaching och som ledarskapskonsult hos UCS CENT Management där han hjälper ledningsgrupper och styrelser.

Du kan inte planera och förvänta dig framgång – men du kan förbereda dig “som om” det är möjligt – för att på så sätt optimera förutsättningarna!


.
Cathrine Tibbling

En glädjerik arbetsplats

Vi vill alla känna glädje på alla områden i livet, även på jobbet. Känna drivkraft och passion för våra åtaganden som i sin tur gör det möjligt för oss att uppnå vår fulla potential i både med- och motgångar. Kan man skapa glada arbetsplatser eller är det något som bara inträffar, eller inte inträffar?

Den här föreläsningen lägger betoning på de positiva effekter som en glädjerik arbetsplats för med sig. Det handlar om enkla saker som får en stor positiv effekt. En glädjerik arbetsplats är grunden för ett starkt varumärke, för friskare medarbetare, för ökad lönsamhet genom ökad kreativitet och idérikedom. Men framförallt för att det är mer glädjefullt. Passion, intresse och engagemang behöver glädje, skratt och humor för att gro – med andra ord – en glädjerik arbetsplats är grunden för ett hållbart och varaktigt yrkesliv.

Med flera…

En dag du inte vill missa!