Loading...
Rapporter & Mallar 2019-06-17T09:40:11+02:00

Företagsnamn

Kontaktperson

Din epost (obligatorisk)

Vi är intresserade av


Beskriv era behov

[recaptcha]

Med våra rapporter kan du komma igång redan idag

Känner du dig begränsad av rapporterna som finns i tex Visma Administration, Visma Lön , Visma Tid och Visma Analys? Inga problem! Vi kan hjälpa dig att få ut de rapporter som du eftersöker.

I vår webshop kan du hitta rapporter som ger dig bättre översikt och statistik för ett bättre beslutstöd. Vi har gjort det enklare för dig att få ut den informationen du behöver genom ett antal rapporter som anses vara standard för många företag. Vill du justera i faktura, order, offert, beställningsmallarna? Kanske snygga till, flytta på lite fält, eller få in nya texter. Vi löser det mesta åt dig!

Prisexempel: Ändring på fakturamall med bl.a justering med logga, flyttande av fält: 750kr

Nedan följer exempel på rapporter som du kan finna i vår webshop

RAPPORT FÖR SÄLJSTATISTIK
Hur mycket har vi fakturerat per säljare?

RAPPORT FÖR TÄCKNINGSBIDRAG
Hur mycket tjänar vi på varje försäljning?

RAPPORT FÖR ARTIKELSTATISTIK
Vad har vi sålt jämfört med annan period?

Med våra rapporter får du ett strukturerat beslutsstöd

När du klickat hem en rapport kommer du via mail få rapporten skickad till dig med en enkel instruktion om hur du läser in den i ditt Visma Administration. Sen är det bara skriva ut rapporten hur många gånger du vill.

Vi hjälper dig skapa mallar

Har du länge funderar på hur du ska få till bolagets grafiska profil på alla fakturor som går ut till kunder? Istället för att följa de vanliga standardmallarna som finns i Visma Spcs, kan vi hjälpa er att designa, placera loggor och strukturera om så att det blir rätt för er. Det blir snyggt, proffsigt och strukturerat.