Loading...
Samarbetspartners 2019-07-08T07:57:47+02:00

Företagsnamn

Kontaktperson

Din epost (obligatorisk)

Vi är intresserade av


Beskriv era behov

[recaptcha]

Vi skapar samarbetspartners för att ge mervärde för våra kunder

Vi har under många år arbetat med partners som en del av vår verksamhet. Vi ser samarbeten som en viktig del av vår organisation och en förutsättning att skapa mervärde för våra kunder. Tillsammans med våra partners kan vi möta kunders specifika behov och erbjuda ett större mervärde.

Vill du kunna gå 1-4 år tidigare i pension? – Consortum

Som tack för att ni är kund hos oss vill vi erbjuda er möjlighet att kostnadsfritt träffa Consortum som kan hjälpa er med planering av er ekonomi och pension. De har redan hjälpt flera av våra kunder att få en bättre ekonomi genom små enkla förändringar så som att se över pensioner, lön, uttag ur bolag, sparande med mera.

Vi erbjuder nu er att boka ett personligt möte med dem för att få en komplett genomgång av er ekonomi. De kommer bland annat ge svar på följande frågor:  

  • Hur ser min framtida pension ut?
  • Finns det några förbättringsåtgärder?
  • Hur tar jag ut pengar ur bolaget på bästa möjliga sätt?
  • Hur kombinerar jag lön, pension, utdelning och vilande bolag så jag får ut så mycket pengar som möjligt?
  • Hur ser jag till att nå min önskade levnadsstandard både nu och som pensionär?  

Vanligtvis sparar de mellan 500 000 kr – 3 000 000 kr åt varje enskild kund, eller om du hellre vill räkna det i tid så kan du gå 1-4 år tidigare i pension. Detta genom att bara planera lite bättre och ta bort onödiga avgifter.

Kontakta Maria Hedvall
maria.hedvall@ucsone.se
013 36 92 15

Vill du jobba mobilt? NEXT

Med NEXT får du allt du behöver för den dagliga administrationen i ett litet eller medelstort bygg-, service eller entreprenadföretag. Med en komplett mobilt koppel till de anställda kan du se vad som händer dag för dag. Tillsammans med NEXT ger vi dig ett skräddarsytt, molnbaserat, affärssystem som du inte växer ur.

Kontakta Maria Hedvall
maria.hedvall@ucsone.se
013 36 92 15

Vill du vinna fler affärer? – Bidrik

Bidrik är offertverktyget som hjälper dig att snabbare komma till avslut och vinna fler affärer. Presentera ditt erbjudande snyggt och proffsigt, se allt som händer med offerten och få en direktkanal till kunden.

Bidriks vinnande offerter är den plattform vi rekommenderar om bolagets säljare vill kamma hem fler affärer. Med Bidriks Vinnande offerter får säljarna en direktkanal till kunden. Vi kan Bidriks offertverktyg och presenterar det gärna för företagets säljare.

Kontakta Christian Vegfors
christian.vegfors@ucsone.se 
013 36 92 05

Webbaserade undersökningar och analyser – Webropol

Med Webropols webbaserade verktyg kan du enkelt skapa undersökningar och frågeformulär. Du får ett lättanvänt och effektivt verktyg för din verksamhet.

Vill du fortsätta arbeta med resultat och även vara ett stöd i anställdas utveckling? Tillsammans med Webropol går vi igenom vilka parametrar som kan vara viktiga för dig att tänka på när du ska starta en undersökning.

Kontakta Maria Hedvall
maria.hedvall@ucsone.se
013 36 92 15

Hjälp med affärssystem? Ta kontakt med oss!

Eller ring oss direkt: 013 36 92 00