Så får du kraftfull rapportering och analys på ett enklare sätt (One Stop Reporting)

14 jun 2023 / Webbinarium

Så får du kraftfull rapportering och analys på ett enklare sätt (One Stop Reporting)

Visst hade det varit skönt med ett modernt och lättförståeligt rapporteringsverktyg, som möjliggör skapande av rapporter anpassade efter er verksamhet? Anmäl dig till vårt webinar om One Stop Reporting och lär dig mer!

Onsdag 14 juni visar vi tillsammans med Visma verktyget One Stop Reporting (OSR), en kraftfull rapporterings- och BI-lösning som gör företagets rapportering och analyser enklare och mer effektiva!

Genom att koppla One Stop Reporting med ditt nuvarande affärssystem kan du få automatiskt uppdaterade nyckeltal som är lättöverskådliga och enkla att begripa för alla i företaget. Rapporter, KPI:er och diagram kan skapas och anpassas utifrån er unika verksamhet. I OSR är också möjligheten att schemalägga och distribuera rapporter automatiskt en självklarhet. Likaså behörighetsfunktionen, där du väljer vem eller vilka i organisationen som kan ta del av respektive rapport.

Vi går igenom OSR:s styrkor och möjligheter för att optimera er rapporteringsprocess, med funktioner som: 

  • Rapportering (med egna och skräddarsydda rapporter)
  • Konsolidering
  • Budgetering och prognoser

Vi demonstrerar kort de olika funktionerna och ger praktiska exempel på hur One Stop Reporting kan anpassas efter behov och önskemål. Du som deltagare får även möjlighet att ställa frågor direkt till våra experter.

Vi ser fram emot att få träffa dig och dela med oss av vår kunskap om One Stop Reporting. Detta är en möjlighet du inte vill missa!

Boka din plats här

Kontakt vid frågor

Daniel Weinert
Daniel Weinert
Affärsutvecklare System
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se