Få ut maximalt av Fortnox med hjälp av One Economy!

Vi är systemexperter och hjälper dig att välja system, byta system och utbilda dig i det system du väljer! Ju bättre du kan arbeta i systemet, desto mer tid kan du lägga på att utveckla företaget. Vi på guidar dig hela vägen från val av moduler till dess att du känner dig trygg med att arbeta i systemet. Vi har dessutom flera integrationsparters, med vilka vi kan hjälpa dig att välja rätt verksamhetssystem för att digitalisera och automatisera så mycket som möjligt av ditt administrativa arbete.

Räkna ut ungefärligt Fortnox licenspris nedan. Dessa licenser debiteras direkt från Fortnox enligt deras gällande prislista (om du inte redan är kund hos oss. Då framgår priset för dina eventuella licenser i ditt avtal med oss).

Ställ in dina uppgifter för en prisindikation
Priset gäller licenser i fortnox. Dessa licenser debiteras direkt från Fortnox enligt deras gällande prislista (om du inte redan är kund hos oss. Då framgår priset för dina eventuella licenser i ditt avtal med oss).

Antal som arbetar med bokföring:


Antal som arbetar med fakturering:


Antal som arbetar med leverantörsfakturaattest:


Antal som ska tidregistrera:


Ditt Fortnox licenspris från:


kr/mån

Kontakta oss

Rickard Nibell, Affärsområdesansvarig Fortnox
0733-12 35 58 /  rickard.nibell@ucsone.se

Läs mer om Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor.

Förutom populära program för t.ex. fakturering, bokföring, löner och utläggshantering finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i vår plattform.

Du kanske också är intresserad av: