Skip to main content

Långsiktig och hållbar lösning med interimstöd

Våra experter står redo att hjälpa dig med lösningar inom ekonomi, redovisning, lön och HR

Några av våra nöjda kunder

Våra interimtjänster

Vi erbjuder lösningar inom interimstöd där våra experter går in i roller som ekonomichef, löneadministratör eller HR-chef för reskontra i ert företag. Det är en smidig lösning när du snabbt behöver få in en person med rätt strategisk kompetens.

Kontakta ossKontakta oss

Interim ekonomi

Interimstöd inom ekonomi ger tillfällig expertis för att hantera komplexa projekt eller övergångsperioder inom ditt företags ekonomifunktioner.

Läs mer

Interim lön

Vårt interimstöd inom lön erbjuder tillfällig support av specialister för att hantera löneadministration under övergångsperioder eller vid specifika projekt inom personalhantering.

Läs mer

Interim HR

För ditt företags HR-avdelning innebär interimstöd tillfällig expertis som hanterar personalfrågor, utbildning och andra viktiga delar inom HR.

Läs mer

Interim ekonomi

Som exempelvis CFO, ekonomichef eller ekonomiassistent erbjuder vi interimbaserad support för att hantera ditt företags ekonomiska behov effektivt. Oavsett om det gäller att strategiskt planera budgetar och investeringar, säkerställa noggrann bokföring och rapportering eller ge operationellt stöd inom ekonomifunktionen, finns vi här för att säkerställa smidiga övergångar och hållbara lösningar.

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi tillsammans optimera din ekonomifunktion och navigera genom komplexa ekonomiska utmaningar på ett effektivt sätt.

Ekonomitjänster kvaliciferade
Löneadministration Lönekonsulter

Interim lön

Behöver ditt företag temporär support inom löneadministration? Vi erbjuder skräddarsydd interimbaserad stötning som löneadministratör och löneassistent bland annat. Vår expertis sträcker sig från att säkerställa korrekt löneberäkning och hantering av personalens lönefrågor till att optimera processer och efterleva lagstadgade regler.

Oavsett om det gäller övergångsperioder eller specifika projekt, kan vi avlasta er personalavdelning och säkerställa att era löner administreras effektivt och rättvist.

Interim HR

Behöver ditt växande företag extra stöd under förändringar eller vid personalbortfall? Anlita en Interim HR-konsult för flexibel och anpassningsbar hjälp. Vår erfarna HR-personal kan stötta vid tillfälliga behov som sjukskrivning eller rekryteringsväntan, samt implementera HR-processer och strategier.

Med fokus på arbetsmiljö, ledarskap, och kompetensutveckling säkerställer vi att din organisation växer hållbart. Oavsett om det gäller korta projekt eller långsiktig förstärkning, erbjuder vi skräddarsydd support för att möta dina unika behov.

Interim HR

Så får du rätt interimstöd för dina behov

För hjälp genom Interimstöd och ersättning eller komplettering av en ekonomifunktion tar man oftast kontakt med en redovisningsbyrå, som hjälper dig att hitta en konsult som arbetar på distans eller är placerad hos dig under den avtalade tiden. Konsulten blir insatt i arbetsuppgiften och utför denna under pågående avtalstid. 

Fördelen med Interimstöd är att man, när ordinarie tjänsteman är tillbaka i tjänst, kan avsluta konsultavtalet och slipper krångel kring uppsägning och liknande. Det är också en bra lösning när du vill få in kompetens som företaget tillfälligt kan behöva.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy interimslösningar åt våra kunder med olika behov och krav. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med interimstöd? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Så får du tag i en tillfällig ekonomichef

Att hitta en tillfällig lösning för t ex en ekonomichef är en av de mest efterfrågade behoven vi hör från våra kunder.

Så, vad ska du tänka på innan du börjar leta?
  1. Bestäm när du behöver ditt interimstöd och hur länge (om du vet detta).
  2. Fundera över – hur ser din befintliga ekonomiavdelning ut?
  3. Kontakta en konsultfirma eller redovisningsbyrå som blir din partner.
  4. Lämna in dina uppgifter tillsammans med en kravspecifikation.
  5. Avvakta tills du får återkoppling och förslag på lämplig kandidat för din verksamhet. Detta tar normalt några dagar.
  6. Intervjua dina kandidater.
  7. Återkoppla till din partner vem du önskar som konsult.

När ditt interimstöd inte längre behövs avslutas konsultuppdraget och du slipper krångligt pappersarbete.

Vanliga frågor om interimstöd

Hur hittar man interimstöd under kortare period?

Här gäller samma som ovan, att du först måste kontakta din partner eller en redovisningsbyrå som kan hjälpa dig med att hitta konsulter eller kandidater som matchar din önskade profil och kravspecifikation.

Få prisförslag

Vad kostar en tillfällig ekonomichef?

Att bestämma pris för en ekonomichef via interimstöd är väldigt svårt. Vårt mål är alltid att förstå kundens profil och kravspecifikation och därefter försöka matcha denna med rätt kompetens. 

När du får kandidaten presenterad får du också reda på din kostnad för din konsult. Vanligtvis debiteras kostnaden sedan löpande månadsvis enligt gällande timredovisning.

Kontakta oss

Hur ansöker man om interimstöd hos er?

Att ansöka om en interimslösning hos oss är enkelt! Smidigast är att fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt.

Kontakta oss

Har du funderingar gällande interimstöd? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!


Anna Zeilon

Anna Zeilon

Ansvarig interimtjänster
Telefon: 073-508 74 28
E-post: anna.zeilon@ucsone.se