Utbildningar & event

Vi på UCS One Economy vill gärna dela med oss av vår kunskap inom ekonomi, lön och HR. Det gör vi genom att erbjuda grundläggande, fördjupade och skräddarsydda utbildningar i vår utbildningsverksamhet UCS One Academy. Vi ordnar även event och seminarier för branschnyheter, utveckling och inspiration.

Med våra utbildningar och seminarier får du nya infallsvinklar, nya kunskaper och nya verktyg. Allt för att du ska ha rätt kompetens och hänga med när lagar och regler ändras och samhället digitaliseras allt mer.

UCS One Academy - utbildningar inom ekonomihantering för företag

UCS One Academy

Ekonomi- och löneutbildningar förankrade i verkligheten

När du och ditt företag investerar i en utbildning hos UCS One Academy kan du känna dig trygg i att vi levererar utbildningar av högsta kvalitet med relevant och aktuellt kursinnehåll. Vi kombinerar teori och praktik såväl enskilt som i grupparbete, genom föreläsningar, praktiska övningar och diskussioner.

Våra utbildare jobbar som ekonomi-, löne- och HR-konsulter. Med en ständig inblick i verkligheten håller våra utbildare sig alltid up to date och kan förmedla aktuell kunskap.

Våra utbildningar

 • Utbildningar inom redovisning och lön
  Grundläggande och fördjupande kurser för medarbetare som vill utvecklas i sin roll.
 • Företagsanpassade utbildningar
  Specialdesignade utbildningar efter just ditt företags behov.
 • Systemspecifika utbildningar
  Som partner till både Visma och Fortnox erbjuder vi kompetent fortbildning i deras olika system.
 • Seminarier
  I seminarieform får du de senaste kunskaperna, nyheterna och inspirationen.
 • Samarbete med yrkeshögskolor
  Tillsammans med regionens yrkeshögskolor är vi med och utbildar framtidens stjärnor inom vårt yrkesområde. Flera av våra konsulter föreläser och är utbildare på yrkeshögskolorna. Vi erbjuder även eleverna praktikplats – vilket ofta också leder till en anställning hos oss!

Inspirerande event

Vi ordnar kontinuerligt olika event, mässor och seminarier. Både själva och tillsammans med samarbetspartners och andra aktörer. Våra event är utmärkta tillfällen att knyta kontakter med branschkollegor, utbyta erfarenheter och lyssna på inspirerande föreläsningar.

Skräddarsy en utbildning

Ta ditt företagande till nästa nivå med en personlig utbildning på dina villkor. Vi anpassar utbildningar efter ditt företag och dina önskemål. Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att skicka en förfrågan!

Offertförfrågan