Skip to main content

Event & Nyheter

Med våra event och vårt nyhetsflöde får du nya infallsvinklar, nya kunskaper och nya verktyg. Allt för att du ska ha rätt kompetens och hänga med när lagar och regler ändras och samhället digitaliseras allt mer.

Kommande evenemang

Image
Event

Ekonomifrukost – Nätverk för ekonomer #3

Varmt välkommen att få en kickstart på hösten tillsammans med oss och andra frukostsugna ekonomer! I våra återkommande nätverksträffar för

Våra utbildningar

 • Utbildningar inom redovisning och lön
  Grundläggande och fördjupande kurser för medarbetare som vill utvecklas i sin roll.
 • Företagsanpassade utbildningar
  Specialdesignade utbildningar efter just ditt företags behov.
 • Systemspecifika utbildningar
  Som partner till både Visma och Fortnox erbjuder vi kompetent fortbildning i deras olika system.
 • Seminarier
  I seminarieform får du de senaste kunskaperna, nyheterna och inspirationen.
 • Samarbete med yrkeshögskolor
  Tillsammans med regionens yrkeshögskolor är vi med och utbildar framtidens stjärnor inom vårt yrkesområde. Flera av våra konsulter föreläser och är utbildare på yrkeshögskolorna. Vi erbjuder även eleverna praktikplats – vilket ofta också leder till en anställning hos oss!

Inspirerande event

Vi ordnar kontinuerligt olika event, mässor och seminarier. Både själva och tillsammans med samarbetspartners och andra aktörer. Våra event är utmärkta tillfällen att knyta kontakter med branschkollegor, utbyta erfarenheter och lyssna på inspirerande föreläsningar.

Skräddarsy en utbildning

Ta ditt företagande till nästa nivå med en personlig utbildning på dina villkor. Vi anpassar utbildningar efter ditt företag och dina önskemål. Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att skicka en förfrågan!

Offertförfrågan