Affärssystem

Vi på UCS One Economy har lång erfarenhet av att jobba i flertalet stora affärssystem. Vi har dessutom ett nära, strategiskt samarbete med Visma SPCS, Visma.net, Fortnox, Flex Applications, Hogia Lön, Oxceed och Swinx. Det innebär bland annat att vi säljer och utbildar i deras system.

Med vår expertis kan vi hitta den bästa lösningen för just din verksamhet. Allt för att ekonomihanteringen ska bli så enkel och effektiv som möjligt.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganMissa inte One Cloud!Missa inte One Cloud!
Affärssystem

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag.

Mer om Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för enkel ekonomiadministration, speciellt anpassad för småföretagare. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt Fortnoxprogram och utbildar på plats.

I plattformen finns bland annat program för fakturering, bokföring, löner och utläggshantering. Dessutom finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer integrerade i plattformen.

Fråga eller hjälp med Fortnox?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss.


Vi är Certifierad Visma SPCS Partner samt Certifierad Visma.net Partner. Vi säljer, utbildar och hjälper dig att hitta rätt program för just din verksamhet.

Mer om Visma.net
Mer om Visma SPCS

Fråga eller hjälp med Visma?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss.


Mer om Flex HRM

Fråga eller hjälp med Flex HRM?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss.


Som kund hos oss får du tillgång till vår egen tjänst One Cloud och funktionen One Reporting, som delvis bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om Oxceed

I One Reporting får du ditt företags finansiella siffror pedagogiskt presenterade samt tillgång till verktyg för filkommunikation och löneattest. Det finns också möjlighet att lägga till fler funktioner och rapporter, som vår budgeteringsmodul, analys kund- och leverantörsstatistik, kostnadsanalys och benchmarking.

Vi erbjuder även helt skräddarsydda lösningar med allt från koncernrapportering till styrelserapporter.

Fråga eller hjälp med Oxceed?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss.


Bokio partner till UCS One Economy

Vi är samarbetspartner med Bokio, det självklara valet för dig som småföretagare som gärna sköter bokföringen själv men vill ha stöd med det svåra.

Mer om Bokio

Bokio är en molnbaserad plattform där du som småföretagare hittar allt du behöver för att driva ditt företag. Bokföring, fakturering, lön och bokslut i en och samma tjänst, helt kostnadsfritt. Nu även med integrerat företagskonto och betalkort. Bokio öppnar dörren för en helt ny typ av samarbete. Gör så mycket du klarar av på egen hand och låt oss vara din rådgivare och kvalitetssäkrare.

Fråga eller hjälp med Bokio?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss. 


Vi har gedigen erfarenhet av och kunskap om Hogia Lön. Som Hogia Partner kan du känna dig extra trygg med att anlita oss som din redovisningsbyrå.

Mer om Hogia lön

Med Hogia Lön får du ett komplett och effektivt löneprogram som enkelt integreras med såväl Hogias andra system som med era befintliga.

Fråga eller hjälp med Hogia Lön?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss. 


Som partner för MyGizmo kan vi hjälpa dig att hantera dina projekt, kunder och personal samt automatiskt skapa underlag för fakturering och löner.

Mer om MyGizmo

MyGizmo är det moderna sättet för bolag i hantverksbranschen att öka sin effektivitet och lönsamhet. Med MyGizmo får du ett komplett projekthanteringssystem som också är marknadens mest användarvänliga.

Fråga eller hjälp med MyGizmo?

Fyll i din mail nedan för att komma i kontakt med oss.


Tillsammans med NEXT erbjuder vi dig ett skräddarsytt molnbaserat verksamhetssystem där flera tjänster kan användas direkt i mobilen. NEXT är speciellt anpassat för små och stora företag inom byggbranschen.

Mer om NEXT

Branschanpassat

Skräddarsytt för bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med över 20 integrationer mot ekonomi- och lönesystem utgör NEXT ett komplett projekt- och affärssystem

Tillsammans med SWINX erbjuder vi en smidig digital lösning för hanteringen av leverantörsfakturor.

Mer om SWINX

I SWINX ScanLev kan du hantera och attestera alla leverantörsfakturor digitalt på nätet/i mobilen. Därefter bokförs de automatiskt i Visma Administration eller Visma eEkonomi.

Vi har även erfarenhet från Agda, Agresso, Jeeves, Mamut One Enterprise, Monitor, Navision, Pyramid, SoftOne med flera.