Affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att jobba i flertalet affärssystem och ett nära, strategiskt samarbete med många leverantörer. Det gör att vi har god kännedom om systemens styrkor och svagheter och kan hitta den bästa lösningen för just din verksamhet. Allt för att ekonomihanteringen ska bli så enkel och effektiv som möjligt.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan eller boka en systemdemo, så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganBoka systemdemo
Affärssystem

Affärssystemet – navet i verksamheten

Ett affärssystem är ett verktyg för alla viktiga system och funktioner i en verksamhet. Det kan handla om
alltifrån orderhantering och tidrapportering till ekonomisk hantering, rapporter och prognoser.
Affärssystem kallas även för ERP (Enterprise Resource Planning). Vi hjälper dig med ditt affärssystem.

Våra systemtjänsterVälja affärssystem

Våra affärssystem

Visma Software

Vi är Certifierad Visma.net Partner, vilket innebär att vi hjälper till med alltifrån behovsanalys till implementering, och agerar gärna bollplank på er digitaliseringsresa. Vi hjälper er att matcha era behov och önskemål med lösning, moduler och tjänster samt säkerställer att ni kommer igång på bästa sätt.

Mer om Visma.net

Fortnox

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag. Vi guidar dig hela vägen – från val av moduler till dess att du känner dig trygg med att arbeta i systemet.

Mer om Fortnox
Visma SPCS logo red

Visma SPCS

Vi är Certifierad Visma SPCS Partner. Vi säljer, utbildar och hjälper dig att hitta rätt Vismaprogram för just din verksamhet.

Mer om Visma SPCS
Bokio partner till UCS One Economy

Bokio

Vi är samarbetspartner med Bokio, det självklara valet för dig som småföretagare som gärna sköter bokföringen själv men vill ha stöd med det svåra. För dig som redan är användare i Bokio erbjuder vi vårt supportabonnemang där du kan få redovisningshjälp, rådgivning, översyn eller teknisk Bokiosupport.

Mer om Bokio

Välja affärssystem

När du ska välja affärssystem är det vanligt förekommande att du måste ta beslut som kräver en omfattande utvärdering, för att på så sätt kunna att välja rätt system för ditt företag. Vi vet att det kan vara svårt att välja med så många olika alternativ. Bara i Sverige finns idag cirka 30 st olika affärssystem och ännu fler leverantörer. Läs vår guide om hur du väljer det system som passar dig.

Så väljer du affärssystem

Våra stödsystem

Som kund hos oss får du tillgång till funktionen One Reporting, som bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om Oxceed

Tillsammans med NEXT erbjuder vi dig ett skräddarsytt molnbaserat verksamhetssystem där flera tjänster kan användas direkt i mobilen. NEXT är speciellt anpassat för små och stora företag inom byggbranschen.

Mer om NEXT

NEXT är skräddarsytt för bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med över 20 integrationer mot ekonomi- och lönesystem utgör NEXT ett komplett projekt- och affärssystem.

Genom vår partner Boardeaser erbjuder vi en digital aktiebok för företagare & en styrelseportal med smarta funktioner, tydlig mötesprocess och användarvänligt gränssnitt.

Mer om Boardeaser

Boardeaser beräknar och presenterar automatiskt din verksamhets data i tydliga grafer och tabeller. Du behöver endast ladda upp filerna från ditt ekonomisystem. Det är en komplett lösning för organisationer i alla storlekar som förenklar vardagen för dig.

Med vår samarbetspartner Companyexpense kan vi hjälpa dig som företagare att få en helt automatiserad och digital tjänst från köp till bokfört utlägg.

Mer om Companyexpense

Med Companyexpense får du som företagare en automatiserad och effektiv lösning där du hanterar alla företagets utlägg, kvitton och reseräkningar. Allt sköts i appen eller på webben. till exempel om du kopplar företagskortet till tjänsten så kommer ni få den elektroniska körjournalen importerad direkt in i appen. Du kan attestera antingen direkt i telefonen eller på webben och allting bokförs automatiskt och förs in i ditt ekonomisystem.

Kom i kontakt med våra systemexperter

Välkommen att kontakta Daniel Weinert, Affärsutvecklare System,
eller skicka en offertförfrågan alternativt boka en systemdemo, så hör vi av oss!

OffertförfråganBoka systemdemo
Daniel Weinert

Daniel Weinert

Affärsutvecklare System
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se