Loading...
Affärssystem 2019-07-08T07:55:44+02:00

Företagsnamn

Kontaktperson

Din epost (obligatorisk)

Vi är intresserade av


Beskriv era behov

[recaptcha]

Vi är din redovisningsbyrå med affärssystemsexpertis 

Vi är bäst på det vi gör. Med utgångspunkt från vår kompetens och lång erfarenhet och insikt i  flertalet marknadsaktuella  affärssystem har vi valt ut nedan affärssystem tillverkare som våra nära och strategiska partners.

Allt för att hjälpa dig utveckla ditt företagande på det sätt som du önskar.

Med vår kompetens och med de affärssystem vi arbetar i idag har vi valt ut dessa företag som våra strategiska partners. Tillsammans med de arbetar vi för att våra kunder ska få de bästa tänkbara lösningarna till sin verksamhet.

Utöver nedanstående affärssystem har vi även erfarenhet från bland annat Navision, Monitor, Mamut One Enterprise, SoftOne med flera.

Visma SPCS alla ekonomisystem hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Tillsammans med Visma förenklar vi för dig och ditt företagande!

Söker du en trygg partner som kan Vismas programvaror? Vi är Östergötlands starkaste Visma Partner.

Vi kan hjälpa dig att komma igång med systemet men även, om du önskar, sköta ekonomin åt dig i Vismas programvaror. Vi jobbar i samma system och tar över det du inte hinner med och kan. Låt oss göra allt eller bara de delar du önskar. Det är vår uppgift att se till att du nyttjar programmen på bästa sätt för ökad effektivitet.

Kontakta Anna Zeilon 
anna.zeilon@ucsone.se
013 36 92 06 

Med Fortnox kan du göra en del av jobbet själv och få fortsatt stöd från oss som din redovisningsbyrå. Som Fortnox Byråpartner kan vi hjälpa dig komma igång och bli en effektiv användare av systemen. Vi kan Fortnox och arbetar flitigt i programmen.

Kontakta Rickard Nibell
rickard.nibell@ucsone.se 
013 36 92 29

Söker du ett lönecenter med komplett lösning? – Flex Applications

Du behöver inte investera i inköp av system, vi lägger upp ditt företag i vår befintliga miljö av Flex kompletta lösningar. Där kan vi tillsammans hantera allt från tidsredovisning, reseräkning till utbetalning av lön.

Flex HRM är helt webbaserat och lätt att anpassa efter ditt företags bransch och avtal. Med vår långa erfarenhet av reseräkningar, tidsredovisningar och lönesystem arbetar vi flitigt med lönerna i Flex HRM.

Tillsammans med Flex HRM hjälper vi dig få allt du behöver – från schemaplanering, källrapportering och frånvaroansökningar till löneberedning, rapporter och lönespecifikation – allt i ett och samma system, med ett gemensamt personregister.

Kontakta Maria Hedvall
maria.hedvall@ucsone.se
013 36 92 15

flex-hemsidan-2

Trött på gammalmodig pappershantering? – SWINX 

Vi är byråpartner till SWINX vilket innebär att vi kan lägga till ditt företag i vår miljö så att du enkelt kan bli av med pappershanteringen av leverantörsfakturor. Med SWINX ScanLev hanterar du leverantörsfakturor digitalt, attesterar på nätet/ mobilen och sedan bokförs de automatiskt i Visma Administration eller Visma eEkonomi. Tillsammans med SWINX har vi den enkla och smidiga lösningen för hantering av leverantörsfakturor.

Kontakta Christian Vegfors
christian.vegfors@ucsone.se
013 36 92 05

Söker du en redovisningsbyrå som kan Hogia Lön?

Med Hogia Lön får du ett komplett och effektivt löneprogram som enkelt integreras med såväl Hogias andra system som med era befintlig. Som Hogias partner kan du känna dig extra trygg att anlita oss som din redovisningsbyrå. Vi ser till att dina anställda får rätt lön och du får de rapporter du önskar.

Kontakta Maria Hedvall
maria.hedvall@ucsone.se
013 36 92 15

Behöver du hjälp med att välja affärssystem? Ta kontakt med oss!

Eller ring oss direkt: 013 36 92 00