Affärssystem

Vi på UCS One Economy har lång erfarenhet av att jobba i flertalet stora affärssystem. Vi har dessutom ett nära, strategiskt samarbete med Visma SPCS, Visma.net, Fortnox, Flex Applications, Hogia Lön, Oxceed och Swinx. Det innebär bland annat att vi säljer och utbildar i deras system.

Med vår expertis kan vi hitta den bästa lösningen för just din verksamhet. Allt för att ekonomihanteringen ska bli så enkel och effektiv som möjligt.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Offertförfrågan
Affärssystem

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag.

Mer om Fortnox

Vi är Certifierad Visma SPCS Partner samt Certifierad Visma.net Partner. Vi säljer, utbildar och hjälper dig att hitta rätt program för just din verksamhet.

Mer om Visma SPCSMer om Visma.net
Bokio partner till UCS One Economy

Vi är samarbetspartner med Bokio, det självklara valet för dig som småföretagare som gärna sköter bokföringen själv men vill ha stöd med det svåra.

Mer om Bokio

Som kund hos oss får du tillgång till vår egen tjänst One Cloud och funktionen One Reporting, som bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om Oxceed
One Stop Reporting

Vi är samarbetspartner med OneStop Reporting, ett automatiserat och molnbaserat verktyg för rapportering, budgetering och konsolidering.

Mer om OneStop Reporting
Mer om Flex HRM

Vi har gedigen erfarenhet av och kunskap om Hogia Lön. Som Hogia Partner kan du känna dig extra trygg med att anlita oss som din redovisningsbyrå.

Mer om Hogia lön

Med Hogia Lön får du ett komplett och effektivt löneprogram som enkelt integreras med såväl Hogias andra system som med era befintliga.

Med vår samarbetspartner Companyexpense kan vi hjälpa dig som företagare att få en helt automatiserad och digital tjänst från köp till bokfört utlägg.

Mer om Companyexpense

Med Companyexpense får du som företagare en automatiserad och effektiv lösning där du hanterar alla företagets utlägg, kvitton och reseräkningar. Allt sköts i appen eller på webben. till exempel om du kopplar företagskortet till tjänsten så kommer ni få den elektroniska körjournalen importerad direkt in i appen. Du kan attestera antingen direkt i telefonen eller på webben och allting bokförs automatiskt och förs in i ditt ekonomisystem.

Genom vår samarbetspartner Boardeaser erbjuder vi en digital aktiebok för företagare samt möjligheten att effektivisera arbetet i styrelser genom en styrelseportal med smarta funktioner, tydlig mötesprocess och användarvänligt gränssnitt.

Mer om Boardeaser

Boardeaser beräknar och presenterar automatiskt din verksamhets data i tydliga grafer och tabeller. Du behöver endast ladda upp filerna från ditt ekonomisystem. Det är en komplett lösning för organisationer i alla storlekar som förenklar vardagen för dig.

Tillsammans med NEXT erbjuder vi dig ett skräddarsytt molnbaserat verksamhetssystem där flera tjänster kan användas direkt i mobilen. NEXT är speciellt anpassat för små och stora företag inom byggbranschen.

Mer om NEXT

NEXT är skräddarsytt för bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med över 20 integrationer mot ekonomi- och lönesystem utgör NEXT ett komplett projekt- och affärssystem.

Som partner för MyGizmo kan vi hjälpa dig att hantera dina projekt, kunder och personal samt automatiskt skapa underlag för fakturering och löner.

Mer om MyGizmo

MyGizmo är det moderna sättet för bolag i hantverksbranschen att öka sin effektivitet och lönsamhet. Med MyGizmo får du ett komplett projekthanteringssystem som också är marknadens mest användarvänliga.

Tillsammans med SWINX erbjuder vi en smidig digital lösning för hanteringen av leverantörsfakturor.

Mer om SWINX

I SWINX ScanLev kan du hantera och attestera alla leverantörsfakturor digitalt på nätet/i mobilen. Därefter bokförs de automatiskt i Visma Administration eller Visma eEkonomi.

Vi har även erfarenhet från dessa affärssystem med flera.