Affärssystem

Vi på UCS One Economy har lång erfarenhet av att jobba i flertalet stora affärssystem. Vi har dessutom ett nära, strategiskt samarbete med Visma SPCS, Visma.net, Fortnox, Flex Applications, Hogia Lön, Oxceed och Swinx. Det innebär bland annat att vi säljer och utbildar i deras system.

Med vår expertis kan vi hitta den bästa lösningen för just din verksamhet. Allt för att ekonomihanteringen ska bli så enkel och effektiv som möjligt.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Offertförfrågan
Du har väl inte missat One Cloud? Se våra erbjudanden här
UCS One Economy partner inom affärssystem

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag.

Testa vår Prisindikator

Mer om Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för enkel ekonomiadministration, speciellt anpassad för småföretagare. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt Fortnoxprogram och utbildar på plats.

I plattformen finns bland annat program för fakturering, bokföring, löner och utläggshantering. Dessutom finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer integrerade i plattformen.

Vi är Certifierad Visma SPCS Partner samt Certifierad Visma.net Partner. Vi säljer, utbildar och hjälper dig att hitta rätt program för just din verksamhet.

Mer om Visma SPCS

Visma SPCS är en komplett leverantör av system och tjänster för administration. I utbudet finns mer än 50 olika program och tjänster för bokföring, löner, bokslut, skatt, fakturering med mera. Tillsammans kan vi optimera användningen så att du får ut det mesta av just dina program.

Många färdiga program kan integreras med Visma Administration. Det kan vi också hjälpa dig med. Vi kan även skapa egna integrationer till ditt företags befintliga system.

Mer om Visma.net

Visma.net är ett komplett molnbaserat affärssystem utvecklat för den nordiska marknaden. Utformat för stora och medelstora bolag som vill jobba enhetligt och integrerat i ett system som främjar automatisering av verksamhetens ekonomiska och administrativa processer.

Genom att välja ett affärssystem i molnet tar ni ett avgörande steg mot att modernisera ert sätt att jobba och framtidssäkra verksamheten. Funktionaliteten kan enkelt anpassas efter vad ni behöver samt vill uppnå och ni skalar enkelt upp eller ner funktionalitet efter behov och situation, tack vare en flexibel abonnemangsmodell.

Ni får allt i en lösning, väljer vad ni vill ha och betalar bara för det ni använder. Vi ser till att allt funkar och finns alltid tillhands om ni behöver hjälp, support eller vägledning kring utveckling av er verksamhet med affärssystemet som stöd.

Tack vare vårt samarbete med Flex applications kan du som kund hos oss på UCS One Economy kan du dra nytta av alla fördelar i Flex HRM – utan att behöva investera i inköp av system.

Mer om Flex HRM

Flex HRM är ett molnbaserat personalsystem som täcker hela flödet i din personal- och löneadministration. Vi lägger upp ditt företag i vår befintliga Flex-miljö. Där kan vi tillsammans hantera allt från tidsredovisning och reseräkningar till utbetalning av löner.

Som kund hos oss får du tillgång till vår egen tjänst One Cloud och funktionen One Reporting, som delvis bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om Oxceed

I One Reporting får du ditt företags finansiella siffror pedagogiskt presenterade samt tillgång till verktyg för filkommunikation och löneattest. Det finns också möjlighet att lägga till fler funktioner och rapporter, som vår budgeteringsmodul, analys kund- och leverantörsstatistik, kostnadsanalys och benchmarking.

Vi erbjuder även helt skräddarsydda lösningar med allt från koncernrapportering till styrelserapporter.

Vi har gedigen erfarenhet av och kunskap om Hogia Lön. Som Hogia Partner kan du känna dig extra trygg med att anlita oss som din redovisningsbyrå.

Mer om Hogia lön

Med Hogia Lön får du ett komplett och effektivt löneprogram som enkelt integreras med såväl Hogias andra system som med era befintliga.

Tillsammans med SWINX erbjuder vi en smidig digital lösning för hanteringen av leverantörsfakturor.

Mer om SWINX

I SWINX ScanLev kan du hantera och attestera alla leverantörsfakturor digitalt på nätet/i mobilen. Därefter bokförs de automatiskt i Visma Administration eller Visma eEkonomi.

Som partner för MyGizmo kan vi hjälpa dig att hantera dina projekt, kunder och personal samt automatiskt skapa underlag för fakturering och löner.

Mer om MyGizmo

MyGizmo är det moderna sättet för bolag i hantverksbranschen att öka sin effektivitet och lönsamhet. Med MyGizmo får du ett komplett projekthanteringssystem som också är marknadens mest användarvänliga.

Tillsammans med NEXT erbjuder vi dig ett skräddarsytt molnbaserat verksamhetssystem där flera tjänster kan användas direkt i mobilen. NEXT är speciellt anpassat för små och stora företag inom byggbranschen.

Vi har även erfarenhet från Agda, Agresso, Jeeves, Mamut One Enterprise, Monitor, Navision, Pyramid, SoftOne med flera.