Skip to main content

Molnbaserade affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att jobba i flertalet affärssystem och ett nära, strategiskt samarbete med många systemleverantörer. Det gör att vi har god kännedom om systemens styrkor och svagheter och kan hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Några av våra nöjda kunder

Affärssystem Tjänster
odoo affärssystem
Vi är Odoo Partner

Allt-i-ett-systemet Odoo

Odoo är ett komplett och kostnadseffektivt system som kombinerar flexibilitet med användarvänlighet. Med åttio "appar" i standardversionen, och tio tusentals som tillval, erbjuder Odoo en möjlighet att samla all din data och alla processer i ett och samma system.

Läs mer om OdooPrata med expert

Vi har även expertis inom dessa system:

Ekonomisystem

Fortnox affärssystem

Fortnox

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox molnbaserade ekonomisystem. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag. Vi guidar dig hela vägen – från val av moduler till dess att du känner dig trygg i att arbeta i systemet.

Mer om FortnoxBoka systemdemo
Bokio - ett av alla molnbaserade affärssystem

Bokio

Vi är samarbetspartner med Bokio, det självklara ekonomisystem för dig som småföretagare som gärna sköter bokföringen själv men vill ha stöd med det svåra. För dig som redan är användare i Bokio erbjuder vi vårt supportabonnemang där du kan få redovisningshjälp, rådgivning, översyn eller teknisk Bokiosupport.

Mer om Bokio
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Administration 2000

Visma Administration 2000 är ett molnbaserat ekonomisystem som används främst av småföretag. Systemet har stöd för bokföring, fakturering, orderhantering, lagerhantering (och inventering), offerter, prisinläsning med mera. Systemet uppdateras löpande och finns således i flera versioner.

Mer om Visma AdministrationBoka systemdemo

Tidsregistrering

visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project management

Visma.net Project Management är en molnbaserad projektledningsplattform som hjälper organisationer att planera, följa upp och hantera sina projekt. Plattformen erbjuder funktioner som tidsrapportering, resursplanering, budgetuppföljning och projektanalys, allt på en och samma plats. Med Visma.nets molnbaserade affärssystem Project Management kan användare förbättra projekttransparensen och öka projektets framgång.

Mer om Project managementBoka systemdemo
Fortnox affärssystem

Fortnox Tid

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag. Vi guidar dig hela vägen – från val av moduler till dess att du känner dig trygg med att arbeta i systemet.

Mer om Fortnox TidBoka systemdemo
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Lön Anställd

Vi är Certifierad Visma SPCS Partner. Stämpla och gör avvikelserapporter direkt i mobilen eller online med Visma Lön Anställd. Det går snabbt och är enkelt. Dessutom får du full koll på närvaron – i realtid. Tilläggsalternativen Visma Utlägg och Visma Smart Tid finns att tillgå i detta molnbaserade affärssystem.

Mer om Visma Lön AnställdBoka systemdemo
Flex HRM logga

Flex HRM Time

Tidrapportering, projektredovisning, registrering på tidterminal, hantering av frånvaroansökningar, övertid, flextid, OB, deltidsfrånvaro m.m. Flex HRM Time är ett tidsystem som förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tidsredovisning, så att du och dina medarbetare kan lägga er tid på annat. Tilläggsalternativen Flex HRM Travel och Flex HRM Mobile finns att tillgå i detta molnbaserade affärssystem.

Mer om Flex HRM TimeBoka systemdemo
visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project Accounting

Visma.net Project Accounting är en molnbaserad projektbokföringsplattform som ger organisationer en tydlig överblick över projektens ekonomiska aspekter. Plattformen erbjuder funktioner som fakturering, tid- och kostnadsrapportering, budgetuppföljning och projektanalys. Med Visma.net Project Accounting kan användare enkelt hantera projektbudgetar och säkerställa att projekten är lönsamma.

Mer om Project AccountingBoka systemdemo

Lönesystem

Flex HRM logga

Flex HRM Payroll

Det molnbaserade affärssystemet Flex HRM Payroll har allt för att ditt företags löneadministration ska ske på ett så effektivt sätt som möjligt. HRM Payroll är pedagogiskt och användarvänligt vilket möjliggör hög kravställning på anpassning och flexibilitet.

Mer om Flex HRM payrollBoka systemdemo
visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll är ett branschledande lönesystem som gör automatiseringen av löneprocessen smidig och enkel. Visma.net Payroll är i grunden skapat för att användas tillsammans med det molnbaserade affärssystemet Visma.net och övriga lösningar i produktfamiljen. På så sätt får du alla funktioner du behöver på ett och samma ställe.

Mer om Visma PayrollBoka systemdemo
Fortnox affärssystem

Fortnox Lön

Fortnox Lön är ett komplett lönesystem som möter de flesta behov. Här får du stöd för fler personaltyper, kollektivavtal och rapportering för ökad flexibilitet. Med Lön Personlig kan du dela på lönearbetet med de anställda och de kan registrera sin närvaro/frånvaro.

Mer om Fortnox LönBoka systemdemo
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Lön 600

Ett lönesystem för dig som önskar mer funktionalitet. Visma Lön 600 är alltid uppdaterat med aktuella regler så att du kan känna dig trygg med att dina anställda får rätt ersättning.

Mer om Visma Lön 600Boka systemdemo

HR-system

Flex HRM logga

Flex HRM Employee

Vi på UCS One Business samarbetar med Flex applications vilket gör att du som kund kan dra nytta av alla fördelar i Flex HRM och själv välja vilken del du vill investera i. Flex HRM Employee är en molnbaserad HR-plattform som hjälper organisationer att hantera sin personal på ett effektivt sätt. Plattformen erbjuder funktioner som tids- och närvarohantering, medarbetarinformation och personaladministration.

Mer om Flex HRMBoka systemdemo

E-handel och Kassasystem

Yabie Enterprise - Det molnbaserade affärssystemet

Yabie Enterprise

Det molnbaserade affärssystemet Yabie Enterprise är kassasystemet för en dynamisk handel. Deras dynamiska kassasystem tillsammans med det automatiserade flödet och sina obegränsade möjligheter kan anpassas efter dina, affärens och marknadens behov.

Mer om Yabie EnterpriseBoka systemdemo

Lager & Logistik

Prosmart logga - molnbaserade affärssystem

Prosmart

Prosmart är ett webbaserat material- och produktionssystem (MPS-system) som förenklar produktionshanteringen och tidredovisningen för företagare. Det molnbaserade affärssystemet innehåller funktioner som skapar en översikt över produktion, materialflöde och tidsåtgång för varje projekt.

Mer om ProsmartBoka systemdemo
BXSoftware

BxSoftware

Det molnbaserade affärssystemet BX Software är en leverantör av transport- och logistiklösningar. De erbjuder en plattform som hjälper företag att optimera sin transportplanering och -hantering. Plattformen inkluderar funktioner som ruttplanering, leveransspårning och hantering av transportdokument. BX Software hjälper företag att effektivisera sin logistik och minska sina transportkostnader.

Mer om BxSoftwareBoka systemdemo
Bitlog wms logga png

Bitlog WMS

Bitlog WMS (Warehouse Management System) är en molnbaserad lösning för lagerhantering som hjälper företag att hantera sitt lager på ett effektivt sätt. Plattformen erbjuder funktioner som lageröversikt, orderhantering och inventering. Bitlog WMS hjälper företag att öka effektiviteten och minska risken för lagerproblem genom att ge en översiktlig och automatiserad lagerhantering.

Mer om Bitlog WMSBoka systemdemo

Insikt & Data

Oxceed logga png

Oxceed

Som kund hos oss får du tillgång till funktionen One Reporting, som bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om OxceedBoka systemdemo
OSR

One Stop Reporting

OneStop Reporting är en molnbaserad lösning för rapportering, konsolidering och budgetering som ger insyn i verksamheten. Plattformen innehåller kraftfulla och användarvänliga funktioner för egna rapporter i Excel eller färdiga rapporter. OneStop Reporting hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och få en full översikt.

Mer om OSRBoka systemdemo

Projekthanteringssystem

visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project management

Visma.net Project Management är en molnbaserad projektledningsplattform som hjälper organisationer att planera, följa upp och hantera sina projekt. Plattformen erbjuder funktioner som tidsrapportering, resursplanering, budgetuppföljning och projektanalys, allt på en och samma plats. Med Visma.net Project Management kan användare förbättra projekttransparensen och öka projektets framgång.

Mer om Project managementBoka systemdemo

Våra tjänster

Genom systemexpertis och partnersamarbeten kan vi skapa det perfekta arbetsflödet för din verksamhet och era behov. Vi ser till att du får rätt lösning och finns med som din partner hela vägen – från förstudie till implementering och support.

Prata med expertPrata med expert

Förstudie

Ett noggrant systembyte kräver samstämmighet och djup förståelse för organisationens behov, med alla processer kartlagda i en flödesanalys för att möjliggöra en optimal lösning.

Läs mer

Implementation & integrationer

Vi hjälper till med övergången till de molnbaserade affärssystem där vi är återförsäljare.

Läs mer

Support & förvaltning

Efter implementationen erbjuder vi löpande support och underhåll av ert nya molnbaserade affärssystem.

Läs mer

Förstudie

Ett systembyte är inte gjort i en handvändning. Det krävs samsyn om vad som ska åstadkommas och en djupare insyn i vad varje organisation kräver för lösning. I vår förstudie mappar vi upp vad som sker i företaget, alla processer, i en flödesanalys. Det skapar goda förutsättningar för ett optimalt och optimerat systembyte.

Implementation & integrationer

Vi hjälper till med övergången till de affärssystem där vi är återförsäljare. Ett systembyte eller implementation av nytt system drivs som ett projekt, där vi delar upp arbetet i olika faser med bland annat flödesanalys, konfiguration, importer och utbildningar i ett paket.

Support & förvaltning

Efter att vi gjort en förstudie och implementation erbjuder vi support och förvaltning av ert nya molnbaserade affärssystem. Det betyder att vi finns här för att uppdatera, ändra och underhålla ert nya affärssystem så att det lever upp till den standarden som krävs.

Vi har helhetslösningen

Vi kan affärssystem och vet hur du kan få en smidigare företagsvardag. 

Genom vår systemkompetens och våra partnersamarbeten jobbar vi för att du ska få en helhetslösning som effektiviserar ditt arbete. Från första kontakt till att du implementerat och arbetar i ditt system kan du förvänta dig att vi gör vårt yttersta för att din arbetsvardag ska bli smidigare.

Vi har erfarenheten

Vi har mångårig erfarenhet av att både implementera, utbilda och jobba i olika affärs- och lönesystem.

UCS One Business är del av koncernen UCS Group, som grundades med fokus på att leverera IT-hårdvara. Idag ingår även bolag som levererar IT-tjänster och produkter, industriell IT Cybersäkerhet och systemutveckling.

I nära samarbete med övriga bolag i UCS-koncernen kan vi leverera mer än bara affärssystemet. Kanske behöver du en integration för att systemen ska “prata” med varandra, eller önskar förnya företagets uppsättning av datorer och skärmar. Vi hjälper dig, så att du enkelt och effektivt kan effektivisera och arbeta på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa din verksamhet!

Vi har flertalet samarbeten

Vi väljer våra partnersamarbeten med omsorg, för att vi vill att du som kund ska få ett välfungerande system. 

Det finns många system på marknaden, och vi väljer att jobba med de leverantörer vi ser är ger mest nytta för våra kunders verksamheter. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi skapa det perfekta arbetsflödet för våra kunders behov och preferenser.

Lär dig mer om Allt-i-ett-systemet Odoo

Vi håller med jämna mellanrum olika seminarier där vi går igenom olika delar och fördelar med Odoo och alla moduler som finns. Håll utkik!

Vanliga frågor inom affärssystem

Vad är molnbaserade affärssystem?

Ett molnbaserat affärssystem är en digital plattform som tillhandahåller företagsapplikationer och verktyg över internet. Genom att lagra och hantera data i molnet blir företagets processer mer flexibla och tillgängliga från olika enheter. Ett molnbaserat affärssystem möjliggör effektivare resursutnyttjande, sömlöst samarbete och realtidsåtkomst till affärsinformation, vilket ökar företagets konkurrenskraft. Ett exempel på sådant är ekonomisystem med smidig ekonomihantering för alla typer av företag

Så väljer du affärssystem

Varför byta affärssystem?

Ett molnbaserat affärssystem är ett verktyg för alla viktiga system och funktioner i en verksamhet. Det kan handla om alltifrån orderhantering och tidrapportering till ekonomisk hantering, rapporter och prognoser. Affärssystem kallas även för ERP (Enterprise Resource Planning). Vi hjälper dig med ditt lönesystem eller ekonomisystem.

Prata med expert

Vilket affärssystem ska man ha?

Ett molnbaserat affärssystem är en digital plattform som tillhandahåller företagsapplikationer och verktyg över internet. Genom att lagra och hantera data i molnet blir företagets processer mer flexibla och tillgängliga från olika enheter. Ett molnbaserat affärssystem möjliggör effektivare resursutnyttjande, sömlöst samarbete och realtidsåtkomst till affärsinformation, vilket ökar företagets konkurrenskraft. Ett exempel på sådant är ekonomisystem med smidig ekonomihantering för alla typer av företag

Prata med expert

Har du funderingar gällande affärssystem? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!