Tjänster

UCS One Economy kan hjälpa dig och ditt företag med allt inom ekonomi, lön, HR och rådgivning. Vi är flexibla och skräddarsyr perfekta lösningar för just ditt företag. Dessutom är vi certifierad partner för Visma och Fortnox och håller löpande utbildningar inom ekonomi, lön, HR och affärssystem.

Med vår breda kompetens kan du känna dig trygg i att vi kan hantera alla utmaningar du ställs inför när ditt företag växer och utvecklas.

Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganSe ditt pris här
Tjänster

Redovisning

Inom redovisningsområdet gör vi allt från daglig löpande bokföring till mer avancerade delar som bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och likvidationer.

Läs mer om Redovisning

Lön

Vi kan ta ansvar för ditt företags hela löneadministration. Med oss som partner får du hjälp med allt från programimplementationer till lönehantering och rådgivning. Vi är Visma-experter men arbetar självklart även i andra program som till exempel Hogia och Flex.

Mer om lön

Inom löneområdet uppstår nya utmaningar och möjligheter nästintill dagligen. Med vår kompetens och kunskap kan du känna dig trygg när teknik, regelverk och lagstiftning förändras. Vi hanterar utmaningarna, och tar vara på möjligheterna.

Oavsett om du behöver en långsiktig helhetslösning, avlastning vid arbetstoppar eller hjälp med specifika delar av löneprocessen arbetar vi ansvarsfullt och flexibelt. Vi ser till att alla anställda får rätt lön, rätt semesterdagar och att ni betalar in rätt skatt och arbetsgivaravgifter i rätt tid. Självklart hanterar vi exempelvis även sjukanmälningar till Försäkringskassan, rapportering till FORA och statistikinlämning.

Vi har en väl inarbetad process som många av våra kunder uppskattar. Men självklart kan vi också anpassa upplägget efter just dina önskemål och tillsammans hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Se uppskattat pris

Rådgivning

Vi erbjuder den där extra rådgivningen som får ditt företag att lyfta, växa och bli långsiktigt lönsamt. Vi kan hjälpa dig med allt från skattefrågor och kassaflöde till analyser och ekonomisk planering.

Mer om rådgivning

Oavsett om du ska starta ett företag eller står inför en stor investering, nyanställning, verksamhetsutveckling eller en sammanslagning kan du få kvalificerad rådgivning från oss. Vi erbjuder rådgivning i form av proaktiv vägledning, löpande eller sporadisk, utifrån dina behov och tillhandahåller även en del fasta rådgivningspaket.

Se våra färdiga rådgivningspaket

HR

En välmående HR-verksamhet bidrar till ett välmående företag. Vi kan hjälpa er med enskilda uppdrag eller ingå i längre samarbeten. Genom att anlita våra HR-experter kan du spara tid och pengar och snabbt få svar på dina frågor inom HR-området.

Offert/boka möteLäs mer om HR

Ekonomistöd

Vi erbjuder interimslösningar där våra konsulter under en tidsbegränsad period kan gå in och ta rollen som controller eller ekonomichef i ditt företag. Det är en smidig lösning när du snabbt behöver få in en person med rätt strategisk kompetens.

Läs mer om Interimsstöd