Tjänster

UCS One Economy kan hjälpa dig och ditt företag med allt inom ekonomi, lön, HR och rådgivning. Vi är flexibla och skräddarsyr perfekta lösningar för just ditt företag. Dessutom är vi certifierad partner för Visma och Fortnox och håller löpande utbildningar inom ekonomi, lön, HR och affärssystem.

Med vår breda kompetens kan du känna dig trygg i att vi kan hantera alla utmaningar du ställs inför när ditt företag växer och utvecklas.

Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganSe ditt pris här
Du har väl inte missat One Cloud?

Redovisning

Inom redovisningsområdet gör vi allt från daglig löpande bokföring till mer avancerade delar som bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och likvidationer.

Mer om redovisning

Vi har bred erfarenhet av att jobba tillsammans med såväl enskilda företagare som börsnoterade koncerner. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vi erbjuder både helhetslösningar där du överlåter hela redovisningen till oss och skräddarsydda lösningar där du sköter vissa delar själv, till exempel faktureringen. En av våra styrkor är att vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Vår ambition är alltid att hitta den mest hållbara lösningen för just ditt företag. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt konsult för ditt företag. På så satt skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt samarbete som alla trivs med.

One Economy är en Auktoriserad byrå hos Srf-konsulterna.

Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag

Är du styrelseledamot i en bostadsrättsförening, eller ekonomichef i ett fastighetsbolag? Vi har lång erfarenhet av redovisning i bostads- och fastighetsbranschen. Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Vad kostar redovisning?

Kostnaden för redovisningstjänster varierar beroende på storleken på företag. Det kan även skilja beroende på om man endast är ute efter löpande bokföring, eller om man även vill lägga till årliga tjänster som bokslut.

För en kostnadsuppskattning är du välkommen att testa vår prisindikator

Lön

Vi kan ta ansvar för ditt företags hela löneadministration. Med oss som partner får du hjälp med allt från programimplementationer till lönehantering och rådgivning. Vi är Visma-experter men arbetar självklart även i andra program som till exempel Hogia och Flex.

Mer om lön

Inom löneområdet uppstår nya utmaningar och möjligheter nästintill dagligen. Med vår kompetens och kunskap kan du känna dig trygg när teknik, regelverk och lagstiftning förändras. Vi hanterar utmaningarna, och tar vara på möjligheterna.

Oavsett om du behöver en långsiktig helhetslösning, avlastning vid arbetstoppar eller hjälp med specifika delar av löneprocessen arbetar vi ansvarsfullt och flexibelt.
Vi ser till att alla anställda får rätt lön, rätt semesterdagar och att ni betalar in rätt skatt och arbetsgivaravgifter i rätt tid. Självklart hanterar vi exempelvis även sjukanmälningar till Försäkringskassan, rapportering till FORA och statistikinlämning.

Vi har en väl inarbetad process som många av våra kunder uppskattar. Men självklart kan vi också anpassa upplägget efter just dina önskemål och tillsammans hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Vad kostar lönehantering?

Kostnaden för lönehantering beror till stor del på antalet anställda i företaget. För att få en kostnadsuppskattning är du välkommen att testa vår prisindikator

Rådgivning

Vi erbjuder den där extra rådgivningen som får ditt företag att lyfta, växa och bli långsiktigt lönsamt. Vi kan hjälpa dig med allt från skattefrågor och kassaflöde till analyser och ekonomisk planering.

Mer om rådgivning

Oavsett om du ska starta ett företag eller står inför en stor investering, nyanställning, verksamhetsutveckling eller en sammanslagning kan du få kvalificerad rådgivning från oss.

Ekonomistöd

Vi erbjuder interimslösningar där våra konsulter under en tidsbegränsad period kan gå in och ta rollen som controller eller ekonomichef i ditt företag. Det är en smidig lösning när du snabbt behöver få in en person med rätt strategisk kompetens.

Mer om ekonomistöd

Våra interimslösningar används ofta under övergångsperioder vid nyrekryteringar och vid tillfälliga arbetstoppar. Då handlar det framförallt om att hålla den ordinarie verksamheten igång. Men våra konsulter kan också bidra med kompetens som ditt företag tillfälligt kan behöva, till exempel vid olika utvecklingsprojekt eller förändringsprocesser i företaget.

Vid en interimslösning är vår konsult anställd hos UCS One Economy, och uthyrd till dig som kund.

Vad säger våra kunder?