Skip to main content

Våra tjänster

UCS One Business kan hjälpa dig och ditt företag med allt inom ekonomi, lön, HR, rådgivning och affärssystem.
Med vår breda kompetens kan du känna dig trygg i att vi kan hantera alla utmaningar du ställs inför när ditt företag växer och utvecklas.

Våra tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag med allt som kan tänkas för en verksamhets kärna. Allt för att du ska kunna lägga fokus på rätt saker.

Kontakta ossKontakta oss

Ekonomi

Med vår bredd och erfarenhet inom ekonomi hjälper vi företag med allt från löpande bokföring, deklarationer och årsredovisningar till reskontra, koncernredovisning och Due Diligence.

Lön

Vi kan ta ansvar för ditt företags hela löneadministration. Med oss som partner får du hjälp med allt från programimplementationer till lönehantering och rådgivning. Vi är Visma-experter men arbetar självklart även i andra program som till exempel Hogia och Flex.

HR

En välmående HR-verksamhet bidrar till ett välmående företag. Vi kan hjälpa er med enskilda uppdrag eller ingå i längre samarbeten. Genom att anlita våra HR-experter kan du spara tid och pengar och snabbt få svar på dina frågor inom HR-området.

System

Med vår systemexpertis hjälper vi dig effektivisera ditt nuvarande ekonomi- eller lönesystem eller hitta och byta till ett nytt. Vi är partner till Odoo, Visma, Fortnox m.fl. och har god kännedom om systemens styrkor och svagheter, så att vi kan hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

Några av våra nöjda kunder

Vi sköter kärnan när du fokuserar på det du brinner för

En helhetslösning. En smidigare företagsvardag. Välkommen till UCS One Business!

Ekonomi, Lön, HR och System är vår expertis. När vi får ta ett helhetsansvar över alla dessa delar kan vi leverera som bäst. Vi tar gärna hand om kärnan i ditt bolag, så att du kan fokuserar på din huvudsakliga verksamhet.

Har du funderingar gällande våra tjänster? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!