Skip to main content

Tjänster

UCS One Business kan hjälpa dig och ditt företag med allt inom ekonomi, lön, HR, rådgivning och affärssystem. Vi är flexibla och skräddarsyr perfekta lösningar för just ditt företag. Dessutom är vi certifierad partner för Visma och Fortnox och håller löpande utbildningar inom ekonomi, lön, HR och affärssystem.

Med vår breda kompetens kan du känna dig trygg i att vi kan hantera alla utmaningar du ställs inför när ditt företag växer och utvecklas.

Skicka en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Offertförfrågan
Redovisningsbyrå i Linköping och Norrköping diskuterar

Redovisning

Inom redovisningsområdet gör vi allt från daglig löpande bokföring till mer avancerade delar som bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och likvidationer.

Läs mer om Redovisning

Lön

Vi kan ta ansvar för ditt företags hela löneadministration. Med oss som partner får du hjälp med allt från programimplementationer till lönehantering och rådgivning. Vi är Visma-experter men arbetar självklart även i andra program som till exempel Hogia och Flex.

Läs mer om Lön

Rådgivning

Vi erbjuder den där extra rådgivningen som får ditt företag att lyfta, växa och bli långsiktigt lönsamt. Vi kan hjälpa dig med allt från skattefrågor och kassaflöde till analyser och ekonomisk planering.

Läs mer om Rådgivning

HR

En välmående HR-verksamhet bidrar till ett välmående företag. Vi kan hjälpa er med enskilda uppdrag eller ingå i längre samarbeten. Genom att anlita våra HR-experter kan du spara tid och pengar och snabbt få svar på dina frågor inom HR-området.

Läs mer om HR

Interimstöd

Vi erbjuder interimslösningar där våra konsulter under en tidsbegränsad period kan gå in och ta rollen som controller eller ekonomichef i ditt företag. Det är en smidig lösning när du snabbt behöver få in en person med rätt strategisk kompetens.

Läs mer om Interimstöd

Så tycker våra kunder

Se fler Kundreferenser