Jobba hos oss

Vi söker alltid engagerade, professionella medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på UCS One Economy. Som konsult hos oss blir du en del av en nytänkande, digital och kompetent arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra kunder.

Kika gärna bland våra lediga jobb
Jobba hos UCS One Economy

Vi löser
våra kunders
utmaningar

Vi som jobbar på UCS One Economy har en stark gemensam ambition: att alltid hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi gillar helt enkelt att lösa våra kunders utmaningar och bekymmer. Därför är många av oss nyfikna, framåt och lite modiga. Men framför allt har vi ett genuint intresse för kundens vardag och verksamhet. Det är det viktigaste.

Vi skapar
långsiktiga
relationer

Tillsammans med våra kunder skapar vi starka samarbeten med ett gemensamt förtroende. Vi bygger långsiktiga relationer där både medarbetare och kunder trivs, utvecklas och har kul på jobbet. Det gör vi genom att vara engagerade, effektiva och enkla att jobba med.

Vi har
balans i
vardagen

För oss är det viktigt med balans. Inte bara bland tillgångar och skulder. Utan också i vardagen, och livet. Därför jobbar vi med smarta, digitala lösningar och smidiga flöden. På så sätt ser vi till att tiden räcker till för alla och våra medarbetare får förutsättningar att göra sitt allra bästa och samtidigt må bra.

Lediga tjänster

Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenser och talanger! Se tillgängliga uppdrag nedan.

Ekonomikonsult med systeminriktning

Ekonom med systeminriktning

Är du en ekonom som sitter och funderar på om affärssystemet inte kan jobba smartare? Funderar du på hur du ska hålla dig attraktiv på arbetsmarknaden när automatisering och digitalisering blir allt vanligare inom ekonomifunktionen?

Vi söker dig som är ekonom med god systemförståelse och som vill hjälpa våra kunder i deras verksamhet. Med rätt profil kan det finnas mer än ett jobb hos oss och vi söker därför både dig som är mer junior och dig med mer erfarenhet.

Som medarbetare på UCS One Economy ges du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och du ges stor möjlighet att både påverka och utvecklas inom bolaget. Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att handla om att sätta dig in i kunders processer för affär och ekonomihantering och utifrån detta implementera ett affärssystem. Stort fokus ligger på Visma.Net med kringliggande system, men även andra system kan vara aktuella.

Vi säljer hela kedjan till våra kunder så dina arbetsuppgifter kan variera från att göra en förstudie hos en kund till att implementera system, effektivisera processer, utbilda kundens personal för att sedan agera som support och systemförvaltare. Du har stora möjligheter att påverka din roll i kedjan då vi just nu håller på att sätta vår organisation i gruppen.

Vi kan utlova varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, men med störst fokus mot våra medelstora och stora kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du givande kundsamarbeten.

Du kommer att ingå i ett team med fem konsulter, seniora till juniora, där huvuduppdraget idag innebär leverans mot ett par stora kunder. I teamet bidrar man med olika kompetenser och agerar backup åt varandra och samverkar på så sätt för en god arbetsmiljö och hög leveranskvalité åt kund.

Önskade kvalifikationer

Vi söker både dig som är nyutexaminerad ekonom och dig med 3-5 års erfarenhet av arbete som ekonom och/eller med affärssystem. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt systemvetenskap. Vi ser gärna att du idag arbetar självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Denna kunskap finns dock möjlighet att inhämta inom One Economy. Ett krav är att du har ett intresse för att arbeta med affärssystem och att du är lösningsorienterad. Du har goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisningsprogrammen Fortnox, Visma.Net eller andra molnbaserade affärssystem. Meriterande är kunskap om integrationer och datakommunikation, dock inget krav då du lär dig detta under arbetets gång.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att hitta digitala lösningar och effektiva arbetssätt, något du gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder. För att lyckas i rollen tror vi att du har stort intresse av att lära dig nya saker, då kunderna ofta vill ha speciallösningar som ska passa deras processer.

Om oss

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete och som ligger i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Vi har stor bredd i vår kompetens och erbjuder förutom tjänster inom ekonomi, lön och HR även tjänster inom affärssystem och utbildning. I och med vår bredd finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan olika affärsområden.

Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra.

På UCS One Economy värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Ansökan

För mer information, välkommen att kontakta Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Systeminriktad säljare

Systeminriktad säljare

Vi söker en systeminriktad säljare som vill vara med och utveckla vårt affärsområde system.

Vi utökar vår verksamhet och rekryterar därför en säljare som har en nyckelroll i vår tillväxtresa. Uppdraget som affärsutvecklare är brett och innebär både sälj, system, ekonomi samt utveckling av kundernas organisation. Vi söker en person som har intresse och erfarenhet inom alla dessa områden. Är det du?

Om tjänsten

UCS One Economy fem affärsområden som sträcker sig från redovisning och lön till ren systemexpertis. Vi har idag en säljare inom organisationen som bearbetar både nya och befintliga kunder och behöver nu ytterligare en säljare/affärsutvecklare som med hjälp av sin Säljerfarenhet och systembakgrund kan bidra till att organisationsutveckla våra kunders verksamhet. Detta genom att skapa en förståelse för kundens administrativa processer och förmedla de smartaste och mest effektiva produkterna och lösningarna. Du bearbetar aktivt kundernas ”C-level”/Management.

Vi säljer många olika produkter och tjänster så för att trivas i rollen så tror vi att du behöver ha lätt för att förstå nya system och en vilja att lära. Fokus ligger kring Visma Softwares ERP-system Visma.net och kringliggande produkter. Leveransen till kund innebär ofta en sammansättning av olika systemlösningar för en för kunden ideal lösning. Tjänsten innebär en säljcertifiering i affärssystemet.

Idag är vi fem konsulter inom affärsområde system. Tillväxtpotentialen i marknaden är enorm då stora delar av Sveriges företag står inför stundande automatisering och digitalisering av sina ekonomifunktioner. I rollen kommer du att bearbeta den lokala marknaden såsom hela Sverige digitalt.

Exempel på uppgifter i rollen:

  • Aktivt uppsöka potentiella nya kunder
  • Ansvara för kundkontakter och genomföra kundmöten
  • Delta på olika events och marknadsaktiviteter
  • Identifiera förbättringsmöjligheter för verksamheten
  • Rapportera månadsvis i ledningsgrupp system
  • Fungera som en länk mellan kunden och projektledande konsult
  • Främja korsförsäljning mellan One Economys affärsområden. Vi representerar alla helheten.

Din profil

Du har stor erfarenhet av försäljning och trivs både med att jobba uppsökande och med att skapa och behålla förtroendefulla relationer. Du har en bakgrund där du jobbat mot större bolag, gärna inom ekonomi- och/eller IT-branschen. Du är meriterande om du har en grundläggande kunskap inom redovisning och bokföring och därmed är mer insatt i ekonomiprocesserna. Du förstår processerna i ett företag och kan genom detta se vart våra tjänster behövs och skapa en förståelse för vad som kan vara relevant för kunden och varför.

Som person är du social och en lyssnare som trivs med att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du är resultatinriktad, strategisk och strukturerad i ditt arbete och når på så sätt de mål du satt upp. En viktig egenskap i rollen är att vara lyhörd och kunna sätta sig in i kundens behov och omvandla dessa till smarta lösningar. På så sätt vinner du förtroende och affärer.

I vardagen kommer du ha ett nära samarbete med våra affärsområdesansvariga, övriga i säljande roll och rapportera till både de affärsområden du jobbar åt såsom säljchef.

Om oss
One Economy är en ekonomitjänstleverantör utöver det vanliga. Vi jobbar bredare än många andra och erbjuder förutom tjänster inom redovisning, lön och HR även utbildningsinsatser samt Implementation och support av affärssystem.

Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi, affärssystems, lön och HR och vår ambition är att vara den heltäckande samarbetspartnern som bidrar med allt ifrån rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar och att vara effektiva och proaktiva.

Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra. Här värnar vi om våra medarbetares välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Ansökan

För mer information, välkommen att kontakta Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Teamledande Ekonomikonsult mot mindre bolag

Teamledande Ekonomikonsult mot mindre bolag

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete. Vi är ett företag med stor bredd vilket gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan olika affärsområden. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Rollen

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och utveckla dina ledaregenskaper. Rollen innebär att leda och stötta ditt team med 4-5 konsulter i det dagliga arbetet med kunduppdrag. Du deltar aktivt i ledningsgrupp och i arbetet att utveckla vårt affärsområde som arbetar mot mindre bolag. Fokus ligger på att utveckla effektiva arbetssätt för större kundnytta. Arbete med marknadsföring och sälj kan också förekomma.

Som teamleader är du även ekonomikonsult vilket innebär att du utöver teamledaruppdraget arbetar med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning, med fokus mot de seniora frågorna. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du givande kundsamarbeten.

Vi kan utlova varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda företaget till större börsnoterade bolag. Vårt erbjudande till företag är att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion till oss, alternativt använda oss som interimslösning för olika ekonomitjänster, allt ifrån ekonomichefsroller till assistentroller.

Önskade kvalifikationer

Vi ser att du som söker är utbildad ekonom och har minst tre års erfarenhet av arbete som ekonom/konsult. Du arbetar idag självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Du har goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet från flera ERP-system. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du är målinriktad samtidigt som du har god samarbetsförmåga och uppskattar relationer, både med kunder och medarbetare. Som ledare är du kommunikativ och lyhörd och du motiveras av att tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team hitta effektiva arbetssätt och digitala lösningar. Lagarbetet är viktigt.

Om oss

One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Vi har stor bredd i vår kompetens och erbjuder förutom traditionella tjänster även tjänster inom affärssystem och utbildning. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi, lön och HR.

På UCS One Economy värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Ansökan

För mer information, välkommen att kontakta Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Hittar du ingen tjänst som matchar din kompetens eller dina visioner? Skicka gärna en spontanansökan. Kanske har vi snart ett jobb som passar just dig.

Spontanansökan

Vill du göra din praktik hos oss?

Anmäl ditt intresse genom att lämna ditt CV och personliga brev i vår databas. Vi gör ett urval per termin och hör då av oss för LIA-intervjuer.

Ansök om praktikplats