Jobba hos oss

Vi söker alltid engagerade, professionella medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på UCS One Economy. Som konsult hos oss blir du en del av en nytänkande, digital och kompetent arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra kunder.

Kika gärna bland våra lediga jobb
Jobba hos UCS One Economy

Vi löser
våra kunders
utmaningar

Vi som jobbar på UCS One Economy har en stark gemensam ambition: att alltid hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi gillar helt enkelt att lösa våra kunders utmaningar och bekymmer. Därför är många av oss nyfikna, framåt och lite modiga. Men framför allt har vi ett genuint intresse för kundens vardag och verksamhet. Det är det viktigaste.

Vi skapar
långsiktiga
relationer

Tillsammans med våra kunder skapar vi starka samarbeten med ett gemensamt förtroende. Vi bygger långsiktiga relationer där både medarbetare och kunder trivs, utvecklas och har kul på jobbet. Det gör vi genom att vara engagerade, effektiva och enkla att jobba med.

Vi har
balans i
vardagen

För oss är det viktigt med balans. Inte bara bland tillgångar och skulder. Utan också i vardagen, och livet. Därför jobbar vi med smarta, digitala lösningar och smidiga flöden. På så sätt ser vi till att tiden räcker till för alla och våra medarbetare får förutsättningar att göra sitt allra bästa och samtidigt må bra.

Lediga tjänster

Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenser och talanger! Se tillgängliga uppdrag nedan.

Ekonomikonsult inom affärsområde Stora bolag

Erfaren Ekonomikonsult till vårt affärsområde Stora bolag

Är du en ekonom med några års erfarenhet som vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas, såväl inom rollen som specialist som mot andra affärsområden? Är du dessutom intresserad av att leda ditt team i det dagliga arbetet? Då kan vår lediga tjänst vara något för dig!

Vi söker en erfaren ekonomikonsult för uppdrag som ren ekonomikonsult eller, om intresse finns, för en kombinerad roll som konsult/teamleader.

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du givande kundsamarbeten.

Vi kan utlova varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, men med störst fokus mot våra stora kunder. Vårt erbjudande till företag är att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion till oss, alternativt använda oss som interimslösning för olika ekonomitjänster, allt ifrån ekonomichefsroller till assistentroller.

Du kommer att ingå/leda i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där huvuduppdraget idag innebär leverans mot ett par stora kunder. I teamet bidrar man med olika kompetenser och agerar backup åt varandra och samverkar på så sätt för en god arbetsmiljö och hög leveranskvalité åt kund.

 

Önskade kvalifikationer

Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete som ekonom/konsult. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Du arbetar idag självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Du har goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisningsprogrammen Fortnox och Visma. Meriterande är kunskap i systemet Aaro.

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att hitta digitala lösningar och effektiva arbetssätt, något du gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.

 

Om oss

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete och som ligger i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Vi har stor bredd i vår kompetens och erbjuder förutom tjänster inom ekonomi, lön och HR även tjänster inom affärssystem och utbildning. I och med vår bredd finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan olika affärsområden.

Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra.

På UCS One Economy värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

 

Ansökan

För mer information, välkommen att kontakta Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Affärsområdesansvarig för HR

Bli vår nya ansvariga för Affärsområde HR

Är du en stjärna på kundbearbetning och att bygga långsiktiga relationer? Är du dessutom en positiv och engagerande ledare som brinner för HR och drivs av att tillsammans med ditt team nå resultat och kontinuerlig utveckling?
Då kan vår lediga tjänst som områdesansvarig vara något för dig!

Vi utökar vår verksamhet och söker därför en driven och affärsinriktad affärsområdesansvarig (AO-ansvarig) som vill vara med oss på vår tillväxtresa! Vi har påbörjat resan som innebär implementering av ett nytt affärsområde, HR, och vi behöver dig för att nå hela vägen fram. HR-området kompletterar våra redan etablerade områden redovisning och lön och vi gör denna satsning för att nå vår vision om att vara den optimala helhetslösningen för kund. Tjänsten är placerad i Linköping.

Vi erbjuder…

En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba brett med kundrelationer, marknadsföring, HR och ledarskap och där du har stor påverkansmöjlighet inom ditt område. En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll.

Om oss

One Economy är en fullskalig ekonomibyrå utöver det vanliga. Med vår breda kompetens kan vi förutom redovisning, lön och HR också erbjuda rådgivning, utbildning och systemimplementering. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör och vår ambition är att vara den heltäckande samarbetspartnern som bidrar med allt ifrån rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar och att vara effektiva och proaktiva.

Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra. Här värnar vi om våra medarbetares välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Om tjänsten

Rollen som AO-ansvarig hos oss innefattar att jobba såväl externt med kundrelationer och kunduppdrag inom HR-området som internt med att driva och utveckla område HR. Till en början kommer du att behöva lägga störst fokus på kunduppbyggande och marknadsföring och i takt med att kundstocken ökar kommer ditt fokus att övergå mer och mer till egna konsultuppdrag samt att leda ditt team som idag består av en HR-konsult och vid årsskiftet utökas med ytterligare en konsult. De egna konsultuppdragen kan handla om allt från att hjälpa en kund med en specifik HR-fråga till att fungera som interimslösning.

Som AO-ansvarig för HR ingår du i företagets ledningsgrupp och samarbetar tätt med VD och vice VD samt övriga AO-ansvariga.

Uppgifter i rollen:
 • Ansvara för kundkontakter och genomföra kundmöten hos både befintliga och nya kunder
 • Delta på events och marknadsaktiviteter
 • Upprätta och genomföra aktiviteter enligt marknadsplan
 • Budget- och personalansvar för affärsområde HR
 • Huvudansvar för affärsområdets kundleverans
 • Utveckla affärsområdet enligt fastställd strategi
 • Rapportera månadsvis i ledningsgrupp
 • Ansvara för beläggningsplanering samt rekrytera till affärsområdet
 • Förmedla relevant information och kommunicera den inom avdelningen
 • Bidra till en god och hälsosam arbetsmiljö för dina medarbetare
 • Egna konsultuppdrag inom HR-området
Din profil

Vi söker dig som brinner för HR, affärer och resultat. Du är som person affärsmässig, har ett resultatfokus samt ett personligt driv som visar sig i engagemang och handlingskraft.

Vi lägger stort vikt vid dina ledaregenskaper och förväntar oss att du är en engagerad, lyhörd och kommunikativ ledare som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till kunder, kollegor och medarbetare. Genom ett coachande förhållningssätt hjälper du dina medarbetare och ditt team att leverera uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av HR-arbete på en ledande position, gärna inom tjänstesektorn.

Ansökan

För mer information, välkommen att kontakta Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Erfaren ekonomikonsult (Linköping)

Erfaren ekonomikonsult

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra. Som medarbetare på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och du ges stor möjlighet att påverka och utvecklas inom bolaget.

Arbetsuppgifter
Som ekonomikonsult hos oss arbetar du självgående eller i team med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Vi kan utlova varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade bolag. Vårt erbjudande till företag är att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion till oss, alternativt använda oss som interimslösning för olika ekonomitjänster, allt ifrån ekonomichefsroller till assistentroller.

Önskade kvalifikationer
Vi ser att du som söker har minimum tre års erfarenhet av byråarbete alternativt en roll som innefattar redovisning på en ekonomifunktion. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Du arbetar idag självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Du har goda systemkunskaper och meriterande är erfarenhet av redovisningsprogrammen Fortnox och Visma. Du tar ansvar för ditt arbete och efter introduktion kan du arbeta självständigt gentemot dina kunder.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att hitta digitala lösningar och effektiva arbetssätt, något du gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.

Om oss
UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Här värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Företaget består av regionens tre framstående redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT Ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman med ambitionen att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön. One Economy erbjuder förutom traditionella tjänster på en redovisningsbyrå även inom affärssystem samt utbildning.

Ansökan
För mer information kontakta gärna Anja Fransson
Telefon:  073-502 05 22, E-post:  anja.fransson@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Utbildningsinriktad ekonomikonsult (Linköping / Norrköping)

Utbildningsinriktad Ekonomikonsult Linköping eller Norrköping

Vad söker vi?
Vi söker dig som vill vara med och förmedla och leverera framtidens tjänster och
som vill kombinera praktiskt redovisningsarbete med att utbilda framtida
redovisningsekonomer och kompetensutveckla anställda hos företag i olika
branscher. Vi tror att du är en pigg redovisningskonsult, med några års erfarenhet,
som vill vara med där det händer, som söker nya utmaningar och som gärna
hittar digitala lösningar och arbetssätt.

Som utbildare hos UCS One Economy förmedlar du praktisk och teoretisk
kunskap inom redovisning hos såväl de yrkeshögskolor vi har samarbete med,
som företagsanpassade utbildningar. Som redovisningskonsult arbetar du med
löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar,
inkomstdeklarationer, skatter och avgifter. Vi arbetar i nära kontakt med kunder,
elever och utbildningsanordnare vilket förutsätter god kommunikationsförmåga
och du har också ett självständigt kundansvar.

Om dig:
▪ Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt har skaffat dig
erfarenhet inom området på annat sätt
▪ Du ska vara social, noggrann, stresstålig och gilla att utvecklas. Du ska ha starkt
kundfokus och intresse för att lösa kundens problem.
▪ Du har erfarenhet av löpande redovisningsarbete och att upprätta period- och års
bokslut, skatteberäkningar och momsberäkningar
▪ Du har erfarenhet/kunskap inom olika ekonomi-/affärssystem
▪ Du strävar, liksom vi, mot ett digitaliserat flöde och lösningar
▪ Goda kunskaper i svenska, skriftligt som muntligt
▪ God kommunikativ förmåga
▪ Du brinner för att förmedla dina kunskaper och föreläser gärna inför publik
▪ Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en konsultroll och om du har
tidigare utbildningsvana.

Vi erbjuder:
Att bli en del av utbildningsgruppen hos UCS One Economys affärsområde One Academy där du tillsammans med övriga i teamet kombinerar rollen som ekonomikonsult med eget kundansvar, med utbildning på yrkeshögskolor och mot företag.

Ansökan
Urval sker löpande, så skicka din ansökan idag!

För mer information kontakta gärna Jenny Lindegren, Affärsområdesansvarig
Utbildning: Tel 0766- 08 33 78, Mail jenny.lindegren@ucsone.se

Ansök här

Ekonomikonsult (Norrköping)

Ekonomikonsult

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

Som medarbetare på UCS One Economy erbjuds du möjlighet att specialisera dig inom olika affärsområden och du ges stor möjlighet att både påverka och utvecklas inom bolaget. Dina dagar är varierande och dina arbetsuppgifter är växlande.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag så kontaktar vi dig för mer information.

Arbetsuppgifter
Som ekonomikonsult arbetar du självgående med löpande bokföring, inkomstdeklarationer, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du fina kundsamarbeten.

Önskade kvalifikationer
Du som söker har några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom och besitter en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du arbetar självgående med löpande redovisningsarbete och att upprätta period- och årsbokslut samt inkomstdeklarationer och årsredovisningar.

Du erbjuds en unik möjlighet att kombinera din traditionella roll som ekonomikonsult med eget kundansvar och möjligheten att förmedla dina kunskaper till andra.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på utveckling. Du har ett naturligt intresse för siffror och redovisning och besitter en god kommunikativ förmåga.

Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer. Tillsammans med dina kollegor hittar du gärna digitala lösningar och arbetssätt.

UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Här ser vi till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Om oss
UCS One Economy är en redovisningsbyrå utöver det vanliga! Företaget består av regionens tre främsta redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT Ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman med en ambition att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön. One Economy erbjuder förutom vanliga tjänster på en redovisningsbyrå även affärssystem samt utbildning.

Ansökan

För mer information kontakta gärna Lena Lindqvist, Kontorsansvarig Norrköping:
Telefon:  073-644 40 02, E-post:  lena.lindqvist@ucsone.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag!

Ansök här

Hittar du ingen tjänst som matchar din kompetens eller dina visioner? Skicka gärna en spontanansökan. Kanske har vi snart ett jobb som passar just dig.

Spontanansökan

Vill du göra din praktik hos oss?

Anmäl ditt intresse genom att lämna ditt CV och personliga brev i vår databas. Vi gör ett urval per termin och hör då av oss för LIA-intervjuer.

Ansök om praktikplats