Skip to main content

De bästa Excel”hacksen” för att briljera som ekonom & intro till hur du använder AI på jobbet

  • 25 april, 2024
  • Teknikringen 4 B, Linköping
day
:
hr
:
min
:
sec

Ekonomers värld är ständigt föränderlig och kräver att vi håller oss uppdaterade med de senaste reglerna, insikterna och verktygen. Varmt välkommen till vårens frukostträff tillsammans med oss och andra frukostsugna ekonomer!

Detta tillfälle bjuder på tips och tricks i Excel som får dig briljera och hur du som ekonom kan använda AI för att spara tid i ditt arbete.

Möt likasinnade i en avslappnad och välkomnande miljö tillsammans med andra som också brinner för ekonomi. Under vår nätverksfrukost ges du möjlighet att möta ekonomer från olika företag och organisationer. Du kommer här ha möjlighet att diskutera de senaste trenderna inom ekonomi samt få nya insikter och perspektiv som kan vara värdefulla för ditt yrkesliv. En perfekt chans att få svar på frågor, utbyta erfarenheter och “do’s and dont’s” samt framförallt ett tillfälle att stärka och utöka ditt eget nätverk.

✔ Avslappnat mingel och nätverkande
✔ Föredrag: Briljera som ekonom med smarta Excel”hacks” & använd AI i din vardag
✔ Kaffe och enklare frukost serveras

Dagens gästtalare: “Excelkillen”

Vi har äran att välkomna gästtalare “Excelkillen” Anders Backman, känd från Instagram, där han ger enkla och kraftfulla knep i Excel. I föredraget får vi se de bästa tipsen/”hacksen” i Excel för att du som ekonom ska kunna arbeta snabbare och bättre. Tipsen vi visar är helt anpassade för de problem och utmaningar vi ställs inför som ekonomer idag. För den som verkligen vill lära sig det praktiska kommer alla deltagare att få en övningsfil med sig hem för att testa i lugn och ro. Dessutom blir det en kort introduktion till AI, där vi steg-för-steg visar hur du kan dra nytta av denna teknologi, oavsett vilken bransch du jobbar inom.

Tid och plats

Torsdag 25 april 2024
Kl 08-10.00 (dropin och frukost från kl 07.30)
UCS lounge, Teknikringen 4 A, Linköping Science Park

Träffen är helt kostnadsfri.

Du behöver inte ha med dig egen dator till detta tillfälle. Du får med dig övningsdata hem.

Boka din plats här


  • Tid : 07:30 - 10:00 (Europe/Stockholm)

Related Events