Skip to main content
oxceed

Oxceed

En molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Detta underlättar för små och medelstora företag att få en bättre överblick över sin ekonomi. Genom att integrera Oxceed med sitt affärssystem kan företag visualisera och analysera aktuella bokföringsdata i realtid.

nytt ekonomisystem på datorskärm

Oxceed tar er finansiella rapportering och uppföljning till nästa nivå

Med Oxceed kan ni styra och följa upp verksamheten precis som ni vill och utifrån hur er organisation ser ut. Med hjälp av målstyrda nyckeltal och budgetar får ni en klar bild av verksamhetens lönsamhet och likviditet på sikt. Dynamiska och redigeringsbara rapporter förenklar uppföljningen av resultat och balans. Och med de knivskarpa analysrapporterna kontrollerar ni nuläget i företaget. Oxceed tar budgetering till helt nya nivåer.

Bas- & Plus-paket

Dessa innehåller bland annat en tydlig översiktssida och ger möjlighet att dela dokument med oss på ett helt GDPR-säkert sätt.

Vi tillhandahåller vår egen plattform One Reporting, som bygger på Oxceed.  I One Reporting får du ditt företags finansiella siffror pedagogiskt presenterade samt tillgång till verktyg för filkommunikation och löneattest. Det finns också möjlighet att lägga till fler funktioner och rapporter, som vår budgeteringsmodul, analys, kund- och leverantörsstatistik, kostnadsanalys och benchmarking. Vi erbjuder även helt skräddarsydda lösningar med allt från koncernrapportering till styrelserapporter.

Läs mer och boka One Reporting
UCS One Economy
Oxceed på en dator

Premium-paketet

I Premiumpaketet får du tillgång till hela Oxceeds utbud, då det bygger på att du och din verksamhet själva signar en egen prenumeration men samtidigt har tillgång till all vår expertis och support.

Hittar du inget paket som passar just ert företag? Hör gärna av dig, så hjälper vi till!

Välkommen att kontakta Ludvig Johansson, ansvarig för Oxceed.
Telefon: 073-530 88 93 
E-post: ludvig.johansson@ucsone.se