Skip to main content

Odoo – Det kompletta affärssystemet

En komplett plattform för allt du behöver när det kommer till att bedriva din verksamhet. Vi hjälper dig att anpassa systemet efter dina behov.

Odoo samlar allt i ett system

Med över 40 appar i standardversionen, och 10’000-tals appar i Odoos Appstore erbjuder Odoo en möjlighet att samla all din data och alla processer i ett och samma system. Med allt i samma system och databas kan du undvika dubbelarbete, och underhåll av integrationer.

Av just denna anledning är Odoo det kompletta affärssystemet med mer än 7 miljoner användare världen över.

En app för alla behov

Bokföring

CRM

Hemsida

E-handel

Projekt

Sociala medier

E-post marknadsföring

Kundtjänst

HR

Inköp

Tillverkning

Lagerhantering

Kassa

Event

Dashboard

Fältservice

Studio

Fördelar med Odoo

Skala upp i din takt

Odoo’s modulära system möjliggör stegvis implementation av viktiga funktioner, perfekt för små och stora företag som vill anpassa sig till sina behov. Alla appar använder samma databas, vilket gör det enkelt att tillägga nya funktioner när företaget är redo att växa med Odoo.

Anpassningsbart

Odoo kan implementeras snabbt och enkelt med standardalternativ, men går även att anpassa helt efter specifika behov. Deras robusta standardutbud passar de flesta, och flexibiliteten för anpassning gör att alla visioner är möjliga. Vi ger råd om anpassningar och har erfarna utvecklare när det behövs.

Attraktiv prismodell

Odoo ses som en disruptiv kraft på marknaden med sin väldigt attraktiva prismodell. Licenskostnaderna är oberoende av antalet appar som används, och ökar istället endast med antalet användare. Ju fler appar du aktiverar i Odoo, desto mer kostnadseffektivt blir det. 

Molnbaserat

Ett molnbaserat affärssystem erbjuder skalbarhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Det möjliggör fjärråtkomst, automatiserad uppdatering och säkerhetskopiering, vilket minimerar driftskostnader och ökar företagets agilitet samt användarnas produktivitet.

Vi är Odoo Ready Partner

Att vara Odoo Ready Partner innebär att vi har en djupgående kunskap om Odoo-plattformen och hur den förbättrar affärsprocesser. Vårt team är utrustat med konsulter som är experter på att implementera och anpassa Odoo-lösningar för att möta kundernas behov. Som en Odoo Ready Partner är vi engagerade i att leverera högkvalitativa tjänster och support för att säkerställa en smidig och framgångsrik Odoo-implementation för våra kunder.

odoo ready partner
Odoos appar

Spara tid och resurser med Odoo

Genom att samla allt under ett tak och dela samma databas eliminerar Odoo onödigt dubbelarbete och behovet av att hantera komplexa integrationer mellan olika system. Detta innebär att företag kan frigöra tid och resurser som tidigare spenderades på att jonglera mellan olika program och processer, och istället kan fokusera på att driva kärnverksamheten framåt.

Odoo har äntligen kommit till Sverige

Odoo har ett unikt erbjudande som för närvarande inte har någon motsvarighet på den svenska marknaden. Som svensk partner till Odoo är vi här för att hjälpa dig och ditt företag nå er fulla potential med Odoo. Våra konsulter genomgår omfattande utbildningar för att både få en övergripande kunskap om möjliga flöden i Odoo, och en detaljerad expertis inom specifika appar och deras möjliga inställningar.

Som partner i Sverige har vi även direktkontakt med Odoo och har möjlighet att avropa deras hjälp för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder vid implementation. Detta innefattar såväl expertkompetens, som bemanning. 

“Det känns nästan overkligt att gå från att använda flera olika system till ett heltäckande system som är så genomsyrat av användarvänlighet.”

Johannes ÅlanderAnsvarig Odoo

Våra systemtjänster

Vi är en systemleverantör som hjälper våra kunder att välja, implementera och förvalta rätt system för deras verksamhet. Vi kan hjälpa dig som kund med hela systembytesresan, eller möta dig där du är idag. Våra tjänster innefattar 

Förstudie

Ett systembyte är inte gjort i en handvändning. Det krävs samsyn om vad som ska åstadkommas och en djupare insyn i vad varje organisation kräver för lösning. Det som händer i företaget, alla processer, mappas upp i en flödesanalys vilket skapar goda förutsättningar för ett optimalt och optimerat systembyte.

Prata med expert

Implementation & integrationer

Vi hjälper till med övergången till de molnbaserade system där vi är återförsäljare. Vi driver detta som ett projekt, där vi delar upp arbetet i olika faser med bland annat konvertering, effektivisering, digitalisering och utbildning i ett paket.

Prata med expert

Support & förvaltning

När implementationen är färdig erbjuder vi alltid snabbtillgänglig support och förvaltning av ert nya affärssystem. Det betyder att vi alltid finns där för att uppdatera, ändra och underhålla ert nya affärssystem så att det lever upp till den standarden som krävs.

Prata med expert

Har du funderingar gällande Odoo? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!


Vänligen fyll i din E-postadress för att testa Odoo kostnadsfritt

You have successfully subscribed to the newsletter

Något gick fel...

UCS One Business will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.