Skip to main content

Odoo - Det kompletta affärssystemet

En komplett plattform för allt du behöver när det kommer till att bedriva din verksamhet. Vi hjälper dig att anpassa systemet efter dina behov.

Odoo – Det kompletta affärssystemet

Odoo samlar allt i ett system

Med 40 appar i standardversionen, och 10’000-tals appar i Odoos Appstore erbjuder Odoo en möjlighet att samla all din data och alla processer i ett och samma system. Med allt i samma system och samma databas kan du undvika dubbelarbete, och underhåll av integrationer.  

Av just denna anledning är Odoo det kompletta affärssystemet med mer än 7 miljoner användare världen över.

Testa själv

En app för alla behov

Boosta din försäljning

crm app odoo
pos app odoo
sales app odoo

Integrera dina tjänster

Project - Odoo
Timesheet - Odoo
Helpdesk app - Odoo

Effektivisera din verksamhet

Inventory app - Odoo
MRP App - Odoo
Purchase App - Odoo

Boosta din försäljning

CRM odoo

CRM

POS Odoo

POS

Sales odoo

Sales

Integrera dina tjänster

Project app odoo

Project

TimesSheet

Timesheet

Helpdesk odoo app

Helpdesk

Bygg din webbplats

WEbsite builder app - Odoo
Blog app - Odoo
eCommerce app - Odoo

Hantera din ekonomi

invoicing app - odoo
Accounting app - odoo
Expenses app - odoo
Testa apparna live

Förenkla din marknadsföring 

Email app - odoo
marketing automation app - odoo
Events app - odd

Effektivisera din verksamhet

Inventory odoo

Inventory

MRP odoo

MRP

Purchase odoo

Purchase

Bygg din webbplats

App - odoo

Web Builder

Odoo - App

eCommerce

app odoo

Blog

Hantera din ekonomi

Invoicing odoo

Invoicing

Accounting app

Accounting

Expenses odoo app

Expenses

Förenkla din marknadsföring

Email odoo app

Email Marketing

ma odoo

Marketing Automation

events odoo

Events

Vi är partner med Odoo 

Som partner med Odoo genomgår vi utbildningar för att våra konsulter ska ha både en övergripande kunskap om möjliga flöden i Odoo, och även detaljerad kunskap inom specifika appar och deras möjliga inställningar. För att säkerställa kompetensnivån genomgår våra konsulter certifieringar efter avklarad utbildning. 

Som partner har vi även direktkontakt med Odoo och har möjlighet att avropa deras hjälp för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder vid implementation. Detta innefattar såväl expertkompetens, som bemanning. 

“Det känns nästan overkligt att gå från att använda flera olika system till ett heltäckande system som är så genomsyrat av användarvänlighet.”

Johannes ÅlanderAnsvarig Odoo

Fördelar med Odoo

Skala upp i din takt

Odoo’s modulära system möjliggör stegvis implementation av viktiga funktioner, perfekt för små och stora företag som vill anpassa sig till sina behov. Alla appar använder samma databas, vilket gör det enkelt att tillägga nya funktioner när företaget är redo att växa med Odoo.

Attraktiv prismodell 

Odoo ses som en disruptiv kraft på marknaden med sin väldigt attraktiva prismodell. Licenskostnaderna är oberoende av antalet appar som används, och ökar istället endast med antalet användare. Ju fler appar du aktiverar i Odoo, desto mer kostnadseffektivt blir det.  

Anpassningsbart 

Odoo kan implementeras snabbt och enkelt med standardalternativ, men går även att anpassa helt efter specifika behov. Deras robusta standardutbud passar de flesta, och flexibiliteten för anpassning gör att alla visioner är möjliga. Vi ger råd om anpassningar och har erfarna utvecklare när det behövs.

Molnbaserat 

Ett molnbaserat affärssystem erbjuder skalbarhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Det möjliggör fjärråtkomst, automatiserad uppdatering och säkerhetskopiering, vilket minimerar driftskostnader och ökar företagets agilitet samt användarnas produktivitet.

Våra systemtjänster

Vi är en systemleverantör som hjälper våra kunder att välja, implementera och förvalta rätt system för deras verksamhet. Vi kan hjälpa dig som kund med hela systembytesresan, eller möta dig där du är idag. Våra tjänster innefattar 

Förstudie

Ett systembyte är inte gjort i en handvändning. Det krävs samsyn om vad som ska åstadkommas och en djupare insyn i vad varje organisation kräver för lösning. Det som händer i företaget, alla processer, mappas upp i en flödesanalys vilket skapar goda förutsättningar för ett optimalt och optimerat systembyte.

Prata med expert

Implementation & integrationer

Vi hjälper till med övergången till de molnbaserade system där vi är återförsäljare. Vi driver detta som ett projekt, där vi delar upp arbetet i olika faser med bland annat konvertering, effektivisering, digitalisering och utbildning i ett paket.

Prata med expert

Support & förvaltning

När implementationen är färdig erbjuder vi alltid snabbtillgänglig support och förvaltning av ert nya affärssystem. Det betyder att vi alltid finns där för att uppdatera, ändra och underhålla ert nya affärssystem så att det lever upp till den standarden som krävs.

Prata med expert

Har du funderingar gällande Odoo? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!