Skip to main content
lönehantering - personal

Visma SPCS

En komplett leverantör av system och tjänster för administration.

Som specialister på Visma och certifierad Visma partner vet vi på One Ekonomy hur dessa olika affärssystem kan användas på bästa sätt för dig.

Vismas systemlösningar är ledande ibland företagen i landet, här finns det en lösning som passar alla. I utbudet finns mer än 50 olika program och tjänster för bokföring, löner, bokslut, skatt, fakturering med mera. Visma har även ett flertal lösningar som inkluderar system för sina kunders räkning. Deras system och program är kända för att aldrig låta funktion gå ut över enkelheten så dessa kan vem som helst klara av.

Vi erbjuder alla möjliga lösningar inom Visma som E-learning, konsultverksamhet, applikationsförvaltning, hjälp för projektledare o.s.v. detta är bara några tjänster som vi kan hjälpa dig med genom Visma.

Tillsammans kan vi optimera användningen så att du får ut det mesta av just dina program.

Många färdiga program kan integreras med Visma Administration. Det kan vi också hjälpa dig med. Vi kan även skapa egna integrationer till ditt företags befintliga system.

Intresserad av att veta mer? Skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig.

En stor fördel är att du kan få allt i appar.

Detta gör det enkelt att direkt i mobilen eller surfplattan skapa fakturor, göra bokföring, tidrapportering m.m. För företagaren i farten underlättar detta enormt mycket samt sparar tid och pengar

Visma Spcs
Bokföring

Visma E-ekonomi

Bokföring online, effektivare blir det inte. Fakturera digitalt och koppla ihop Visma eEkonomi med banken så sker mycket av bokföringen automatiskt.

Visma Administration

Behov av omfattande funktionalitet för bokföring, fakturering, lager och order?

Vi hjälper er gärna med implementering av Visma Administration – Sveriges mest använda affärssystem för småföretag.

bokföring

Vad finns det för möjligheter med Visma?

Vi erbjuder väldigt många lösningar inom Visma som E-learning, konsultverksamhet, applikationsförvaltning, hjälp för projektledare o.s.v. detta är bara några tjänster som vi kan hjälpa dig med. Tillsammans kan vi optimera användningen så att du får ut det mesta av just dina program. Många färdiga program kan integreras med Visma Administration vilket vi självklart kan hjälpa dig med. Vi kan även skapa egna integrationer till ditt företags befintliga system.

Intresserad av att veta mer? Skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig.

Offertförfrågan