Hur vi behandlar dina uppgifter

Vi på UCS One Economy behandlar dina personuppgifter när du anmäler dig till att delta i våra kurser och seminarier, anmäler dig till vår prenumerationstjänst för nyhetsbrev, ansöker om anställning eller praktikplats eller när du tecknar ett kundavtal med oss . Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter efter rådande lagstadgade riktlinjer GDPR – General Data Protection Regulation.

Dina uppgifter stannar hos oss

UCS One Economy ser allvarligt på att behandla dina personuppgifter med respekt. Dina uppgifter stannar hos oss och behandlas endast i det syfte du gett oss samtycke till. Vi delar inte med oss av dina uppgifter till en tredje part om du inte själv godkänt detta.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Med personuppgifter avser vi namn, e-post, telefonnummer, bolag, ansökningshandlingar som CV och personligt brev samt eventuella kostavvikelser och allergier.

När du anmäler dig till ett av One Economys evenemang måste du samtycka att vi kommer att behandla personuppgifter som namn, e-post, verksamhet och kostönskemål (om det ingår i aktiviteten) i en Excellista. Denna lista kommer hanteras enligt gällande personuppgiftsregelverk och enbart de som behöver komma åt uppgifterna kommer att ha sådan behörighet. Efter genomförd aktivitet kan vi komma att kontakta dig för feedback angående evenemanget och senast 14 dagar efter avslutad aktivitet kommer listan att raderas.

Vid jobb- och praktikansökan hanteras dina uppgifter i enlighet med rådande regelverk enbart av personer med behörighet. Efter genomförd rekrytering (senast 14 dagar efter att den är avslutad) kommer samtliga handlingar raderas.

För spontanansökan till nyanställning hos oss hanteras dina inskickade filer och uppgifter med respekt och noggrannhet utifrån de riktlinjer som styrs av GDPR. Genom ditt samtycke lagrar vi dina uppgifter inför kommande uppdrag och bara den som behöver dina uppgifter i en sådan process kommer att ha tillgång till dina uppgifter. Du kan när som helst välja att säga upp och ta bort de handlingar vi sparat från dig genom att meddela info@onecloud.ucsone.se.

Cookies

Vi använder cookies på vår hemsida för att den ska fungera korrekt.  Cookies är små textfiler som lagras i din dator. Vissa är nödvändiga för att sidan ska fungera. Andra är antingen funktionella och gör att vi kan spara dina preferenser, som favoritappar, eller är till för statistik som möjliggör webbplatsanalys med hjälp av exempelvis Google Analytics. Du kan närsomhelst ändra dina val. Manage cookie settings

Nödvändiga

Våra nödvändiga cookies används till:

  1. Komma ihåg dina cookie-val, så du slipper tacka nej varje gång du laddar en sida
  2. Hålla koll på vad du har lagt i din varukorg
  3. Komma ihåg att du kryssat ner informations-popup

Funktionella

Vi har en funktionell cookie som används till att hålla koll på dina favoritappar och den sätts endast om du själv väljer att spara favoritappar.

Statistik

Google Analytics
Vi använder 3 cookies från Google Analytics för att genomföra webbplatsanalys. Informationen som genereras av dessa (inklusive IP-adresser) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google. Denna information används i syfte att utvärdera besöksstatistik. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Du kan läsa mer om dessa cookies här.
Om du inte vill bli spårad alls av Google på någon sida kan du aktivera läget “Do Not Track” i dina webbläsarinställnignar.

Google Optimize
Som komplement till Google Analytics använder vi även Google Optimize vilket ger oss möjligheten att testa olika versioner av sidor samtidigt. Du kan läsa mer om dessa cookies här.

Leadfeeder
Vi använder även Leadfeeder för att få information om vilka företag som använder webbplatsen. Infomrationen som genereras (inklusive ip-adresser) vidarebefodras till och lagras av leadfeeder. All data aggregeras till företagsnivå och Leadfeeder använder inga tredjepartscookies

Dina rättigheter över dina data

Du kan när som helst välja att ändra eller återkalla ditt samtycke samt begära att vi tar bort samtliga personuppgifter om dig. Vidare har du rätt att begära tillgång till de personuppgifter UCS One Economy har sparade kring dig och rätt att ge invändningar på hur vi behandlar dina uppgifter.

Skulle du vara missnöjd över hur vi behandlat dina uppgifter har du rätt att ge klagomål hos Tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

För att återkalla samtycke, begära tillgång till uppgifter eller begära att vi raderar dem samt om du är missnöjd med hur vi behandlat dina uppgifter, vänligen kontakta info@onecloud.ucsone.se eller vårt huvudkontor.

UCS One Economy
Teknikringen 4A
58330 Linköping
013-36 92 00
info@onecloud.ucsone.se