Skip to main content

Jobba hos oss

Vi söker alltid engagerade, professionella medarbetare som vill jobba tillsammans med oss på UCS One Business. Som konsult hos oss blir du en del av en nytänkande, digital och kompetent arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra kunder.

Kika gärna bland våra lediga jobb
Jobba hos oss UCS One Business

Vi löser
våra kunders
utmaningar

Vi som jobbar på UCS One Business har en stark gemensam ambition: att alltid hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi gillar helt enkelt att lösa våra kunders utmaningar och bekymmer. Därför är många av oss nyfikna, framåt och lite modiga. Men framför allt har vi ett genuint intresse för kundens vardag och verksamhet. Det är det viktigaste.

Vi skapar
långsiktiga
relationer

Tillsammans med våra kunder skapar vi starka samarbeten med ett gemensamt förtroende. Vi bygger långsiktiga relationer där både medarbetare och kunder trivs, utvecklas och har kul på jobbet. Det gör vi genom att vara engagerade, effektiva och enkla att jobba med.

Vi har
balans i
vardagen

För oss är det viktigt med balans. Inte bara bland tillgångar och skulder. Utan också i vardagen, och livet. Därför jobbar vi med smarta, digitala lösningar och smidiga flöden. På så sätt ser vi till att tiden räcker till för alla och våra medarbetare får förutsättningar att göra sitt allra bästa och samtidigt må bra.

Medarbetarnöjdhet 2022

85%

Vill du göra din praktik hos oss?

Anmäl ditt intresse genom att ansöka via praktikannonserna i listan nedan. Vi gör ett urval per termin och hör då av oss för LIA-intervjuer.

Lediga tjänster

Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenser och talanger! Se tillgängliga uppdrag nedan. Hittar du ingen tjänst som matchar din kompetens eller dina visioner? Skicka gärna en spontanansökan genom att skapa ett konto i vårt verktyg nedan. Din spontanansökan registreras så fort du skapat ditt konto. Kanske har vi snart ett jobb som passar just dig.