Skip to main content

Kundcase

Coldwood Interactive

Hos Coldwood Interactive AB finns spetskompetens och ett brinnande intresse för att utveckla TV-spel till PC och spelkonsoler. Spelet Unravel och dess karaktär “Yarny” är ett verk skapat av Coldwood Interactive.

Låt oss lyfta vårt samarbete med Studio Manager, Joel Nordin, som ansvarar för allt som rör arbetsplatsen, personalen och verktygen.

Lön Redovisning  

“UCS One Business har haft ett stort värde för mig i min roll. Detta återspeglar ju givetvis ett stort värde för hela vårt företag. Om man värderar fantastisk support och stort engagemang så är UCS One Business helt klart ett säkert kort!”

Joel NordinStudio Manager, Coldwood Interactive

Utmaning

Ibland kan det vara skönt att överlåta de svåra bitarna till en partner och istället fokusera på sin kärnverksamhet. Så tänkte Coldwood Interactive när vi kom i kontakt för några år sedan. 

För Coldwood blev det aktuellt att ta hjälp med ekonomi- och lönehanteringen. Valet föll då på UCS One Business.

Lösning

Med målet att förenkla arbetet för Coldwood Interactive erbjöd vi vår outsourcinglösning och rådgivning vid behov.

Idag sköter vi ekonomi- och lönehanteringen åt Coldwood Interactive. Det innefattar exempelvis löpande redovisning, årsredovisning, lönehantering samt löpande support i personalfrågor.

Resultat

För Coldwood Interactive ger outsourcingen möjlighet till mer tid. Tid som kan ägnas åt bolagets huvudsakliga drivkraft – att utveckla spel. Genom att anlita en partner får de också ett bollplank vid frågor om ekonomi och lönehantering.

Så beskriver de vår leverans:

  • Support och engagemang med korta svarstider
  • Ett bra bollplank
  • Lyhörda, trevliga och snabba

Är du också intresserad av att få stöttning i ekonomi- och lönehanteringen?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder