Skip to main content

Kundcase

Ionbond

Ionbond är experter på tunnfilmsbeläggning på verktyg och komponenter. Med sin specialitet levererar de beläggning till maskinkomponenter, skärande verktyg, press- och formverktyg, dekorativa tillämpningar samt medicinska instrument och implantat.

HR

“Vi har alltid varit supernöjda med UCS One Business. Har fått stötting i att arbeta fram vår personalhandbok och bygga upp basen kring våra HR-frågor. Vi själva hade inte kompetensen på plats, så det var en bra lösning!”

Magnus HaglundManaging Director, Ionbond Sweden

Utmaning

Ionbond såg ett behov av att komma igång med sitt HR-arbete i takt med att verksamheten växte. 

De kom i kontakt med UCS One Business och önskade få stöttning inom HR och framförallt vid framtagningen av företagets personalhandbok.

Lösning

För Ionbond var det önskvärt att hitta någon som kunde sammanställa och behandla verksamhetens ärenden inom HR. 

Där kunde vi hjälpa till, med stöd i arbetet kring en personalhandbok och som bollplank vid HR-relaterade frågor. Uppdraget utökades även under en period när Ionbond plötsligt saknade avdelningschef och tillfälligt behövde någon som kunde stötta upp i medarbetarsamtal och HR-ärenden.

Resultat

Ionbond sökte stöd i framtagningen av en konkret slutprodukt, personalhandbok, och fick längs vägen även ett bollplank, stöd i HR-ärenden och en tillfällig backup.

  • Har nu en grund att utgå från i HR-arbetet
  • Fick ökad kompetens på plats när det saknades i egna företaget
  • Uppdraget kunde flexibilitet skalas upp och ned utifrån verksamhetens behov

Är du också intresserad av att få stöttning inom HR?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder