Skip to main content

Kundcase

Väderstad

På den Östgötska slätten ligger Väderstad, ett ledande företag inom lantbruksindustrin sedan 1962. Med sina tre huvudområden – jordbearbetningsmaskiner, klassisk sådd och precisionssådd – är Väderstad idag en global branschledare med 2000 medarbetare, varav 1400 i Väderstad.

 

HR

“Samarbetet med UCS One Business har varit mycket smidigt. De har lyssnat till våra önskemål och varit öppna för diskussion, vilket vi har uppskattat. Dessutom har de levererat en HR-konsult som vi är otroligt nöjda med!”

Patrik SchultzénTalent Acquisition & Employer Branding Specialists, Väderstad

Utmaning

Väderstad stod inför utmaningen att hitta en kompetent resurs för att täcka en föräldraledighet inom HR-teamet. De behövde en pålitlig och kvalificerad person som kunde komma in i gruppen och stödja dem omedelbart.

Vi på UCS One Business visade tidigt intresse för att stötta Väderstad i HR-arbetet. När behovet uppstod kontaktade de oss. Något som underlättade för Väderstad i jakten på att hitta en leverantör.

Lösning

Målet för Väderstad var att hitta någon som kunde stärka upp befintligt team.

Vi erbjöd vår interim HR-lösning, där vi under en period kan gå in och stötta upp med vår HR-kompetens på plats i deras verksamhet.

Resultat

Väderstad får idag stöttning i sin HR-administration. Vi jobbar bland annat som HR-support mot anställda i frågor kring verksamhetens HRM-system. 

  • Teamet stärks upp, samtidigt som de får kompetens och nya infallsvinklar utifrån
  • Hjälp snabbt på plats och konsult med brinnande intresse för uppgiften
  • Smidig lösning som enkelt går att skala upp och ned utifrån behov

Är du också intresserad av att få stöttning i HR-arbetet?

Välkommen att kontakta oss!


Så tycker fler av våra kunder