Lönekonsult

Lönekonsult

Vi växer och behöver anställa ytterligare en lönekonsult till vårt team! Är du den vi söker?

Om oss 

UCS One Economy består av regionens tre främsta redovisningsbyråer Ekonomiservice, CENT ekonomi och Smedjan Ekonomikonsult som gått samman och vår ambition är att vara det självklara valet av ekonomileverantör. Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön.

UCS One Economy är en ekonomibyrå med ca 60 anställda fördelade på kontoren i Linköping Mjärdevi (huvudkontor), Linköping City, Norrköping och Västerås. Vi hjälper våra kunder med allt från bokföring och löner till årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi är även Visma- samt Fortnoxpartner vilket innebär att vi säljer, utbildar och hjälper kunder att komma igång i de systemen.

Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning där alla hjälper varandra.

Vad söker vi?

Vi söker en lönekonsult som ska ingå i vår lönegrupp med placering i huvudsak på huvudkontoret i Mjärdevi. Som konsult sköter du löner och rapportering åt flera av våra kundföretag. Du kommer att ha mycket kundkontakt och få ett varierande arbete med stort eget ansvar för ”dina” kunder under hela löneprocessen. Du får möjlighet att lära dig flera lönesystem då vi jobbar i bla Visma lön, Flex Lön, Hogia och Fortnox.

Om dig 

Du ska vara social, noggrann, stresstålig och gilla att utvecklas.  Du ska ha starkt kundfokus och intresse för att lösa kundens problem.

Kvalifikationer

Examen från YH eller KY-utbildning inriktning mot lönehantering och/eller erfarenhet av löneadministration.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönearbete i Visma, Hogia, Flex och Fortnox. samt andra lönesystem.

B-körkort

Ansökan 

För mer information kontakta gärna affärsområdesansvarig lönekonsult Lina Hoff: 0709-95 46 95, lina.hoff@ucsone.se

Ansökan sker via vårt formulär ANSÖK HÄR

Vi kommer att intervjua löpande så skicka din ansökan idag!

2019-11-05T15:39:35+01:00