Skip to main content

ONE Future Day

Östergötlands främsta ledarskapsdag

23 mars 2023

Inspirerande föreläsningar inom ledarskap, digitalisering & hållbarhet
Nätverkande & kunskapsutbyten med andra som delar dina utmaningar
En dag fylld av inspiration och verktyg för att ta din verksamhet till nästa nivå

Östergötlands främsta ledarskapsdag

Välkommen till ONE Future Day i Norrköping 23 mars 2023

Tag del av inspirerade föreläsningar inom högaktuella ämnen och träffa andra som delar dina utmaningar. Under denna ledarskapsdag vågar vi lova att du kommer få insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och inspiration till utveckling. Kanske årets viktigaste dag för dig som ledare!

ONE Future Day erbjuder ett brett program med föreläsningar inom ledarskap, digitalisering och hållbarhet – tre viktiga komponenter i nutidens verksamhetsutveckling. Du som deltagare får bland annat tips och verktyg för att ta er verksamhet till nästa nivå.

Talare på ONE Future Day 2022

Foto:

Fredrik Reinfeldt

Hur leder du i tider av snabb förändring?

Läs mer

Hur anpassar man sitt ledarskap till den snabba förändring som sker? Hur får man med sig medarbetarna och kunderna?

Med sin erfarenhet som statsminister och ledare för flera stora organisationer, både nationella och internationella, har Fredrik Reinfeldt en bred insikt i många ämnen. Reinfeldt blandar stor kunskap och mångårig erfarenhet med nyfikenhet och humor. Hans anförande blir en ögonöppnare för att förstå vad som sker i omvärlden och hur det påverkar oss.

Frida Boisen

Boosta era affärer med sociala medier

Läs mer

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där fd Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips.

Frida Boisen har tilldelats första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Hon har varit chefredaktör för flertalet redaktioner, Vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands, digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Aftonbladet (tidigare på Expressen). Hon kan idag ses på TV3 som programledare för ”Lyxfällan” och ”Trolljägarna” och är samtidigt ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.

Per Holknekt

Skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor

Läs mer

För Per Holknekt handlar det om human hållbarhet och om människan i processen. Mänsklig utveckling för personliga och monetära vinster på kort och lång sikt, resultatorienterat. Holknekt pratar om att skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor, visa tilltro och att ge människor chansen att lyckas.

Tag del av en inspirerande föreläsning där du får med dig tekniker, metoder och lösningar för en hållbar vardag.

Cathrine Tibbling

En glädjerik arbetsplats

Läs mer

Vi vill alla känna glädje på alla områden i livet, även på jobbet. Känna drivkraft och passion för våra åtaganden som i sin tur gör det möjligt för oss att uppnå vår fulla potential i både med- och motgångar. Kan man skapa glada arbetsplatser eller är det något som bara inträffar, eller inte inträffar?

Den här föreläsningen lägger betoning på de positiva effekter som en glädjerik arbetsplats för med sig. Det handlar om enkla saker som får en stor positiv effekt. En glädjerik arbetsplats är grunden för ett starkt varumärke, för friskare medarbetare, för ökad lönsamhet genom ökad kreativitet och idérikedom. Men framförallt för att det är mer glädjefullt. Passion, intresse och engagemang behöver glädje, skratt och humor för att gro – med andra ord – en glädjerik arbetsplats är grunden för ett hållbart och varaktigt yrkesliv.

Med flera…

Östergötlands ledarskapsdag

En dag du inte vill missa!