Bokio

Bokio

Bokför du själv i Bokio idag?

Vill du få hjälp med rådgivning och ekonomirelaterade frågor gällande ditt företag?  Vi hjälper dig, oavsett om det rör tekniska frågor som hur Bokio fungerar eller mer redovisningsmässiga som hur du bokför din förmånsbil eller vad du bör tänka på kring utdelning och årsredovisning.  Här får du hjälp av experter i vår Bokio-grupp som besvarar dina ekonomifrågor.

Vi vet att det kan vara svårt att driva företag och att få företagare ser på bokföring som den roliga delen med att driva eget. Tidskrävande och tråkiga uppgifter som att samla in kvitton, knappa in verifikat, räkna ut moms, bokföra leverantörskostnader, utlägg, årsbokslut mm… Allt medan det gnager i bakhuvudet att ”jag skulle hellre vilja sälja mina tjänster/produkter än att sitta med det här”. Därför kan vi hjälpa dig som jobbar i Bokio idag.

Bokio

Vi är samarbetspartner med Bokio

Bokio är en molnbaserad plattform där du som småföretagare hittar allt du behöver för att driva ditt företag. Bokföring, fakturering, lön och bokslut i en och samma tjänst. Nu även med integrerat företagskonto och betalkort. Bokio öppnar dörren för en helt ny typ av samarbete. Gör så mycket du klarar av på egen hand och låt oss vara din rådgivare och kvalitetssäkrare.

Supportabonnemang för dig som sköter bokföringen själv i Bokio

Vi vill att det ska löna sig för dig att vara kund till oss. Därför erbjuder vi dig som användare i Bokio vårt populära supportabonnemang.
I vårt supportabonnemang ingår:

 • Redovisningshjälp
  Är mitt företag berättigat omställningsstöd? Kan jag nyttja korttidspermittering? Hur ska jag bokföra friskvårdskvittot? Finns någon maxgräns för friskvård? Räknas golf?
  Vi hjälper dig med alla frågor kring din bokföring.
 • Rådgivning
  Osäker på vilka investeringar du bör göra eller hur verksamheten kan ta nästa steg?
  Ställ dina ekonomirelaterade frågor till oss.
 • Går inte månadsavstämningen ihop?
  Behöver du någon som kikar på redovisningen en extra gång? Vi ser tillsammans till att bokföringen håller en hög kvalitet.
 • Teknisk support Bokio
  Har du en fråga om hur du gör i Bokio?

Upp till 3h per månad ingår alltid i ditt supportabonnemang! Därutöver offererar vi extra stöd om de 3h mot förmodan inte skulle räcka.

Kvitto

Om du vill få tid över och fokusera på att utveckla din verksamhet

Få hjälp med viktiga punktinsatser i din redovisning, som exempelvis årsbokslut, deklaration, löpande bokföring och lön. Vi hjälper dig också om du vill ombilda din enskilda firma till aktiebolag. Vi erbjuder bland annat månads- och årspaket, så kontakta oss för en lösning som passar dig!

Om du med tiden känner att du vill fokusera på din verksamhet och överlåta redovisningen till någon annan, kan vi ta ett helhetsansvar för din bokföring och ev lönehantering. Du behöver inte tänka på att byta system. Vi jobbar i Bokio och du har fortsatt full tillgång till ditt konto.

Läs mer här

För mer information, välkommen att kontakta:

Lina Blomqvist
Affärsutvecklare
Telefon:  070-219 16 10
E-post:  lina.blomqvist@ucsone.se