Skip to main content

Kundcase

Combitech

I en spännande verksamhet som Combitech, där många bitar ska falla på plats och marknaden ibland går upp och ned, gäller att ha en god balans mellan att anställa och att ta in externt stöd från en konsult. Nedan kan du läsa mer om hur vi hjälper Combitech med en flexibel lösning.

Redovisning   Interimstöd

“UCS One Business visar ett stort engagemang för vår skull och är måna om att ha en bra relation med oss. En klar fördel är också deras flexibilitet i att kunna skala upp och ned utifrån vår arbetsbelastning och våra behov.”

Jacob JobrantController, Combitech

Utmaning

När Combitech först kom i kontakt med oss var de i stort behov att få in någon som kunde hjälpa till med projektadministration och fakturering. Det var det man ansåg totalt sett tog mest tid på företagets ekonomiavdelning.

Viktigt var också att vi kunde se till deras verksamhet. Behovet av att hyra en ekonomikonsult skulle inte vara 100% varje dag, varje månad. Uppdragets omfattning kunde komma att variera över tid.

Lösning

För Combitech var det viktigt att inte binda sig till ett avtal med ett förutbestämt antal timmar varje månad. Man önskade komma åt flexibiliteten och få en ekonomipartner som hade förståelse för verksamheten och dess behov. 

Vi erbjöd en följsamhet som gick i linje med kundens önskemål. När behov fanns gick vi in och stöttade upp i det man inte hann med, som fakturering och att bokföra upplupna intäkter. Under perioder tillkom även ytterligare stöttning, som exempelvis hjälp med bolagets bokslut.

Resultat

Med vår interimslösning stöttar vi upp med vår kompetens när situationen kräver. En värdefull trygghet för Combitech som kund.

  • Slipper anställa nya medarbetare vid arbetstoppar eller oroa sig över att tiden inte går ihop på den befintliga ekonomiavdelningen
  • Snabb hjälp med kort varsel och vid tillfälliga, tyngre perioder
  • Alltid en backup i ett större team om vår ekonom mot förmodan skulle bli sjuk

Är du också intresserad av att få stöttning i ekonomiarbetet?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder