Skip to main content

Kundcase

Blågula Bilen

När krisen drabbar människor och länder över hela världen är det avgörande att visa solidaritet och erbjuda hjälpande händer till dem som behöver det mest. En organisation som går i spetsen för ett sådant engagemang är Blågula Bilen, som genom sin insats och hängivenhet har blivit en pålitlig partner i att leverera begagnade lastbilar och pickuper med utrustning och materiel till de drabbade områdena i Ukraina. Vi är stolta över att kunna stödja Blågula Bilen och deras anmärkningsvärda arbete.

Redovisning  

Blågula Bilen

Utmaning

Blågula Bilen tillhandahåller en effektiv distribution av nödvändiga förnödenheter och räddningsinsatser till de drabbade i Ukraina. Initiativet  finansieras av donationer och drivs som aktiebolag.

Verksamheten sökte en partner som kunde sköta bokföringen och kom då i kontakt med oss på UCS One Business.

Lösning

Det är en övervägande framgångsfaktor för Blågula Bilen att kunna fokusera på sin verksamhet och dess huvudsakliga syfte istället för bokföring. 

Med vår stöttning inom redovisning kan vi därför bidra till ett lugn och förtroende.

Resultat

Genom att överlåta redovisningen får Blågula Bilen följande:

  • Stöd och förståelse för de specifika behov och utmaningar som en organisation står inför när det gäller redovisning, rapportering och skattefrågor
  • En försäkran om att ekonomin hanteras på rätt sätt och i enlighet med gällande lagar och regler
  • Professionella ekonomiska rapporter och årsredovisningar (särskilt av stor vikt för intressenter som finansiärer, sponsorer och offentligheten)

Är du också intresserad av att få stöttning i ekonomiarbetet?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder