Skip to main content

Kundcase

NIK Städservice

Vår kund NIK Städservice utför lokalvård i toppklass till både privatpersoner och företag. Med över 10 års erfarenhet av städning och lokalvård erbjuder de garanterad och högklassig service i Östergötland.

Redovisning   Lön

“UCS One Business har ett stort värde för mitt företag. Utan er skulle jag få sitta med bokföring och löner helt själv. Då skulle det inte gå lika bra. Jag är så glad och tacksam att ha er vid min sida.”

Niklas JohanssonVD, NIK Städservice

Utmaning

Med sin fallenhet och sitt intresse för lokalvård kände Niklas att det var dags att prova något nytt: han tog steget och startade eget. År 2020 bildades NIK Städservice som enskild firma.

Som nyföretagare var det många pusselbitar som skulle falla på plats. Två av dem var att välja (och komma igång med) ett bokföringsprogram samt att hitta en partner som kunde sköta den löpande bokföringen. Han kontaktade då oss på UCS One Business.

Lösning

Utifrån NIK Städservices verksamhet gav vi våra rekommendationer kring ett passande ekonomisystem. Efter genomgång av systemets olika delar hjälpte vi dem komma igång. 

Det löpande ekonomiarbetet överlät man sedan till oss, så att de istället kunde fokusera på sina kunduppdrag. År 2021 ombildades bolaget till aktiebolag, där vi stöttade vid ombildningen. Idag sköter vi företagets redovisning (bokföring, skickar fakturor för betalning mm) samt lönehantering. 

Resultat

För NIK Städservice är städning i kombination med toppklassig service det viktiga. Därför stöttar vi med vår outsourcinglösning som innefattar redovisning och lönehantering, så att de kan fokusera på det de gör bäst.

  • Redovisningen sköts löpande och regelrätt
  • Löner betalas ut i tid
  • Tid frigörs och kan nu istället läggas på företagets kärnverksamhet

Är du också intresserad av att få stöttning i ekonomiarbetet?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder