Skip to main content

Kundcase

s.t.i.l. butiken

Hos s.t.i.l. butiken i Norrköping kombineras inredning med syateljé. Här finns ett brett sortiment inom såväl tyger som inredningsdetaljer, stort som smått, för både privatperson och offentlig miljö. Företaget är en framgångssaga, som blomstrat under pandemin, och som vi fått förmånen att stötta sedan dag ett. Nedan kan du läsa mer om hur vi hjälper s.t.i.l. butiken på sin resa.

Redovisning   Rådgivning

STIL1

“UCS One Business är vårt bollplank och ser till att vår redovisning blir korrekt. Där vi är nybörjare är de en trygghet. En check på att vi tänker rätt. Hos UCS One Business får vi snabba svar och känner stöd. Personligt och engagerat.”

Henrik & Kristin Brolinssons.t.i.l. butiken

Utmaning

Hösten 2016 stod s.t.i.l. butiken i startgroparna. De insåg ganska snart att de behövde hjälp för att få redovisningen på ett korrekt sätt och valde då att söka efter en ekonomibyrå.

Vid valet av byrå var det viktigt att hitta en ekonom som de fick en personlig kontakt med. Genom rekommendationer leddes de till UCS One Business, vilket senare resulterade i att vi fick äran att hjälpa till.

Lösning

Som företagare kan det vara mycket som ska falla på plats och många frågetecken att räta ut gällande redovisningen. Då kan det vara skönt att ha en expert att vända sig till.

Vår lösning med s.t.i.l. butiken blev att de sköter så mycket de vill och förmår på egen hand, som betalningar och fakturor, och vi hjälper till med det mer avancerade (löpande bokföring, avstämningar och rapporter). Vi ger även stöd kring olika frågeställningar som uppkommer.

Resultat

I mars 2017 öppnade s.t.i.l. butiken. Sedan dess har vi stöttat dem i ekonomihanteringen, genom att sköta delar av redovisningen och erbjuda rådgivning. Det har lett till att de känner trygghet och idag kan fokusera på att bedriva och utveckla sin verksamhet.

  • Slipper oroa sig över svår och tidskrävande bokföring
  • Garanterar att redovisningen sköts på ett lagenligt sätt
  • Har ett bollplank vid krångliga, ekonomirelaterade frågor

Är du också intresserad av att få stöttning i ekonomiarbetet?

Välkommen att kontakta oss!

Offertförfrågan

Så tycker fler av våra kunder