Om UCS One Economy

UCS One Economy är en fullskalig ekonomibyrå med tjänster för både stora och små företag. Vi har en bred kompetens som täcker hela ekonomiområdet och jobbar med allt från redovisning och lön till rådgivning och utbildning.

UCS One Economy är en del av UCS-koncernen. Där ingår konsultbolag som erbjuder hållbara helhetslösningar inom hela IT-området samt företagsutveckling. Tillsammans skapar vi kundnytta genom framtidssäkra och skräddarsydda lösningar.

UCS kollegor

Enkel och effektiv
ekonomihantering

Tillsammans med våra kunder ser vi till att ekonomihanteringen blir så enkel och effektiv som möjligt. Det gör vi genom att jobba proaktivt och använda smarta, digitala verktyg. Med ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag bygger vi starka samarbeten där både företag och människor kan må bra och utvecklas.

En ekonomibyrå
nära dig

Våra kontor finns i Linköping, Norrköping och Söderköping men vi tar oss även an uppdrag utanför Östergötland. Vi kan jobba på distans, eller ute hos dig på företaget. Du bestämmer. Oavsett finns vi alltid nära dig som kund. Vi gillar den personliga kontakten.

En långsiktig lösning
för ditt företag

När du anlitar oss på UCS One Economy får du en långsiktig lösning för ditt företags ekonomihantering, från första affärsidé till börsnoterat aktiebolag. Med vår breda kompetens kan du känna dig trygg i att vi kan hantera alla utmaningar du ställs inför när företaget växer.

Vision

Vår vision är att vara en kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera alla kunders ekonomiarbete med ett långsiktigt helhetstänk som innefattar allt från rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar samt vara effektiva och proaktiva. Att tillsammans arbeta på detta sätt upplever vi skapar bäst vardag för både kunder och medarbetare.

Glada medarbetare på UCS One Economy

Hållbarhet

På UCS One Economy har vi ett genomgående hållbarhetstänk. Det handlar bland annat om att vi bidrar till en bättre miljö för alla och ett liv i balans för våra medarbetare och kunder.

Vårt kontor i Norrköping är diplomerat Grönt kontor. Det handlar om allt från att vi har en miljöplan och en miljöansvarig till vilka förbrukningsvaror vi använder.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra. Därför gör vi allt vi kan för att se till så att vardagen blir fri från stress. Vi erbjuder också våra medarbetare friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Vår historia

UCS One Economys historia finns samlad i utvecklingen av fyra olika bolag: UCS-koncernen, Ekonomiservice, Smedjan och Cent.

United Computer Systems in Scandinavia AB (UCS) grundas.

Smedjan grundas.

Cent grundas.

IT-bolaget UCS breddar sin verksamhet genom att sälja Visma SPCS programvaror. En satsning som senare kom att bli ett nytt affärsområde: UCS Ekonomiservice.

UCS blir en koncern där dotterbolaget Ekonomiservice ingår.

Cent förvärvar Smedjan.

Ekonomiservice förvärvar Cent, där även Smedjan ingår.

De tre ekonomiföretagen blir ett: One Economy. Namnet står för den gemensamma visionen om att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön.

Idag

Inom det nya bolaget One Economy finns idag den samlade kompetensen från tre av regionens främsta ekonomibyråer. Vår ambition är att fortsätta vara det självklara valet av ekonomileverantör. Våra kunder behåller samma kontaktpersoner som tidigare och får samtidigt tillgång till ytterligare kompetensområden.

Nyhet
29 oktober, 2020

Digital utan dator

När du vill vara digital utan att öppna din dator - använd Vismas smidiga appar! Visma Scanner-appen Fota dina kvitotn och fakturor enkelt och scanna sedan in till Visma eEkonomi.…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Varje månad får du inbjudningar till våra event och utbildningar samt nyheter, tips och råd inom ekonomi och lön.Om du ångrar dig kan du när som helst säga upp din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten i de e-postmeddelanden som du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@ucsone.se. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.


We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


Följ oss i sociala medier

Samarbetspartners

Genom våra samarbetspartners har du som kund tillgång till flera tjänster som kan hjälpa dig att jobba mer effektivt med din administration. Vi samarbetar idag främst med leverantörer av affärssystem och juristtjänster samt bolag med fokus på start-ups, konsultverksamhet och entreprenörskap.

Är du nyfiken på någon av tjänsterna? Hör av dig till Maria Hedvall, maria.hedvall@ucsone.se så får du veta mer.

Tack vare vårt samarbetsavtal med Lexlife kan vi erbjuda dig som kund ett mycket förmånligt pris på juristtjänster. Hos Lexlife får du hjälp med affärs- och skattejuridik samt frågor av privatjuridisk natur.

LEAD är en företagsinkubator som accelererar utvecklingen av start-ups. Som Premium Partner med LEAD föreläser vi regelbundet för LEAD-bolagen. Vi erbjuder även bolagen ett fördelaktigt pris för helhetstjänster inom ekonomi och rådgivning.

Kvadrat är Sveriges största bolag byggt kring egenföretagande konsulter och entreprenörskap. Vi erbjuder Kvadrats konsulter rabatterat ekonomistöd samt föreläser halvårsvis på Kvadrats lunchträffar.

One Economy är medlemmar i Srf konsulterna – den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Auktorisationen och medlemskapet är en kvalitetsstämpel som borgar för trygghet, kompetens och förtroende. Genom auktorisationen skapas ett tydligt utbud av kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster.