Skip to main content

Systemtjänster

Vi är systemkonsulter med erfarenhet av att jobba som ekonomer i flertalet stora affärssystem. Vår erfarenhet sträcker sig från roller som revisorer till redovisningsekonomer och controllers, vilket gör att vi förstår både verksamhetens behov av att smidigt administrera och följa upp sin ekonomi samt de lagkrav du som företrädare för företaget ställs inför. Vi hjälper dig hitta bästa möjliga lösning, så att din ekonomihantering blir så smidig som möjligt.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan eller boka en systemdemo, så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganBoka systemdemo
Personal på system

Systemkartläggning

Vi gör en förstudie där vi kartlägger ditt behov av systemstöd. Förstudien kan till exempel utformas så att vi jämför system ni redan valt, eller att den mynnar ut i en kravspecifikation som ni kan använda vid valet av nytt system.

Implementering

Vi hjälper till med övergången till de system där vi är återförsäljare. Vi driver detta som ett projekt, där vi delar upp arbetet i olika faser med bland annat konvertering, effektivisering, digitalisering och utbildning i ett paket.

Support

Arbetar du i Fortnox eller Vismas program och behöver någon att ringa när det krisar? Vi erbjuder supportavtal, där vi finns tillgängliga för att hjälpa dig när ditt system krånglar.

Integrationer

Många integrationer finns idag redan färdiga, men ibland behöver man bygga egna. Vi kan hjälpa dig att få dina system att ”prata” med varandra. Våra systemexpert har själva systemkunskapen att bygga integrationer. Vi har exempelvis byggt en utförlig integration mellan systemen NEXT och Visma.net.

Effektivisering av processer

Redan igång i ett smart affärssystem, men inte riktigt fått in flytet i arbetsgången? Vi kan hjälpa dig att automatisera och/eller digitalisera företagets ekonomiprocesser, så att du slipper manuellt arbete och istället kan fokusera på att mer kvalitativt utveckla din verksamhet.

Utbildning

Behöver ni få bättre grepp om hur ni ska arbeta i ert nya affärssystem? Vi utbildar i de system vi är återförsäljare i och kan skräddarsy utbildningen efter era behov.

Punktinsatser i ditt affärssystem

Behöver du inget supportavtal, utan bara hjälp med någon inställning eller justera i något rapportformat? Kanske vill du få en skräddarsydd utskriftsmall i Visma SPCS, som byggs efter dina önskemål och följer er grafiska profil? Vi kan hjälpa dig med detta på löpande räkning.

Kom i kontakt med våra systemexperter

Välkommen att kontakta Daniel Weinert, Affärsutvecklare System,
eller skicka en offertförfrågan alternativt boka en systemdemo, så hör vi av oss till dig.

OffertförfråganBoka systemdemo
Daniel Weinert

Daniel Weinert

Affärsutvecklare System
Telefon: 076-018 41 77
E-post: daniel.weinert@ucsone.se