Skip to main content

Molnbaserade affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att jobba i flertalet molnbaserade affärssystem och ett nära, strategiskt samarbete med många leverantörer. Det gör att vi har god kännedom om systemens styrkor och svagheter och kan hitta den bästa lösningen för just din verksamhet. Allt för att ekonomihanteringen ska bli så enkel och effektiv som möjligt. Ekonomisystem är bland de vanligaste på marknaden.

Vill du komma i kontakt med våra affärssystemexperter? Skicka en offertförfrågan eller boka en systemdemo, så hör vi av oss till dig.

Kontakta expertSå väljer du affärssystem

Vår expertis inom molnbaserade affärssystem 

Ekonomisystem

odoo- Det kompletta och molnbaserade affärssystemet

Odoo

Odoo är ett komplett och molnbaserat affärssystem med alla funktioner som kan tänkas behövas för att bedriva en verksamhet samlat på ett och samma ställe. Med Odoos molnbaserade och användarvänliga lösning kan du enkelt kontrollera alla delar av din verksamhet, varsomhelst, när som helst.

Mer om OdooKontakta expert
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma eEkonomi

Bokföring online med ett molnbaserat affärssystem, effektivare blir det inte. Fakturera digitalt och koppla ihop Visma eEkonomi med banken så sker mycket av bokföringen automatiskt. Ett komplett ekonomisystem helt enkelt.

Mer om Visma eEkonomiBoka systemdemo
Bokio - ett av alla molnbaserade affärssystem

Bokio

Vi är samarbetspartner med Bokio, det självklara ekonomisystem för dig som småföretagare som gärna sköter bokföringen själv men vill ha stöd med det svåra. För dig som redan är användare i Bokio erbjuder vi vårt supportabonnemang där du kan få redovisningshjälp, rådgivning, översyn eller teknisk Bokiosupport.

Mer om Bokio
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Administration 2000

Visma Administration 2000 är ett molnbaserat ekonomisystem som används främst av småföretag. Systemet har stöd för bokföring, fakturering, orderhantering, lagerhantering (och inventering), offerter, prisinläsning med mera. Systemet uppdateras löpande och finns således i flera versioner.

Mer om Visma AdministrationBoka systemdemo
Fortnox affärssystem

Fortnox

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox molnbaserade ekonomisystem. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag. Vi guidar dig hela vägen – från val av moduler till dess att du känner dig trygg med att arbeta i systemet.

Mer om FortnoxBoka systemdemo

Tidsregistrering

visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project management

Visma.net Project Management är en molnbaserad projektledningsplattform som hjälper organisationer att planera, följa upp och hantera sina projekt. Plattformen erbjuder funktioner som tidsrapportering, resursplanering, budgetuppföljning och projektanalys, allt på en och samma plats. Med Visma.nets molnbaserade affärssystem Project Management kan användare förbättra projekttransparensen och öka projektets framgång.

Mer om Project managementBoka systemdemo
Fortnox affärssystem

Fortnox Tid

Som Fortnox Partner är vi experter på Fortnox programutbud. Vi kan hjälpa dig att optimera din administration och använda programmen på allra bästa sätt, för en enkel och effektiv vardag. Vi guidar dig hela vägen – från val av moduler till dess att du känner dig trygg med att arbeta i systemet.

Mer om Fortnox TidBoka systemdemo
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Lön Anställd

Vi är Certifierad Visma SPCS Partner. Stämpla och gör avvikelserapporter direkt i mobilen eller online med Visma Lön Anställd. Det går snabbt och är enkelt. Dessutom får du full koll på närvaron – i realtid. Tilläggsalternativen Visma Utlägg och Visma Smart Tid finns att tillgå i detta molnbaserade affärssystem.

Mer om Visma Lön AnställdBoka systemdemo
Flex HRM - det molnbaserade affärssystemet

Flex HRM Time

Tidrapportering, projektredovisning, registrering på tidterminal, hantering av frånvaroansökningar, övertid, flextid, OB, deltidsfrånvaro m.m. Flex HRM Time är ett tidsystem som förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tidsredovisning, så att du och dina medarbetare kan lägga er tid på annat. Tilläggsalternativen Flex HRM Travel och Flex HRM Mobile finns att tillgå i detta molnbaserade affärssystem.

Mer om Flex HRM TimeBoka systemdemo
visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project Accounting

Visma.net Project Accounting är en molnbaserad projektbokföringsplattform som ger organisationer en tydlig överblick över projektens ekonomiska aspekter. Plattformen erbjuder funktioner som fakturering, tid- och kostnadsrapportering, budgetuppföljning och projektanalys. Med Visma.net Project Accounting kan användare enkelt hantera projektbudgetar och säkerställa att projekten är lönsamma.

Mer om Project AccountingBoka systemdemo

Lönesystem

Flex HRM - det molnbaserade affärssystemet

Flex HRM Payroll

Det molnbaserade affärssystemet Flex HRM Payroll har allt för att ditt företags löneadministration ska ske på ett så effektivt sätt som möjligt. HRM Payroll är pedagogiskt och användarvänligt vilket möjliggör hög kravställning på anpassning och flexibilitet.

Mer om Flex HRM payrollBoka systemdemo
visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll är ett branschledande lönesystem som gör automatiseringen av löneprocessen smidig och enkel. Visma.net Payroll är i grunden skapat för att användas tillsammans med det molnbaserade affärssystemet Visma.net och övriga lösningar i produktfamiljen. På så sätt får du alla funktioner du behöver på ett och samma ställe.

Mer om Visma PayrollBoka systemdemo
Fortnox affärssystem

Fortnox Lön

Fortnox Lön är ett komplett lönesystem som möter de flesta behov. Här får du stöd för fler personaltyper, kollektivavtal och rapportering för ökad flexibilitet. Med Lön Personlig kan du dela på lönearbetet med de anställda och de kan registrera sin närvaro/frånvaro.

Mer om Fortnox LönBoka systemdemo
Visma Spcs logga - ett molnbaserat affärssystem

Visma Lön 600

Ett lönesystem för dig som önskar mer funktionalitet. Visma Lön 600 är alltid uppdaterat med aktuella regler så att du kan känna dig trygg med att dina anställda får rätt ersättning.

Mer om Visma Lön 600Boka systemdemo

HR-system

Flex HRM - det molnbaserade affärssystemet

Flex HRM Employee

Vi på UCS One Business samarbetar med Flex applications vilket gör att du som kund kan dra nytta av alla fördelar i Flex HRM och själv välja vilken del du vill investera i. Flex HRM Employee är en molnbaserad HR-plattform som hjälper organisationer att hantera sin personal på ett effektivt sätt. Plattformen erbjuder funktioner som tids- och närvarohantering, medarbetarinformation och personaladministration.

Mer om Flex HRMBoka systemdemo

E-handel och Kassasystem

Yabie Enterprise - Det molnbaserade affärssystemet

Yabie Enterprise

Det molnbaserade affärssystemet Yabie Enterprise är kassasystemet för en dynamisk handel. Deras dynamiska kassasystem tillsammans med det automatiserade flödet och sina obegränsade möjligheter kan anpassas efter dina, affärens och marknadens behov.

Mer om Yabie EnterpriseBoka systemdemo

Lager & Logistik

Prosmart logga - molnbaserade affärssystem

Prosmart

Prosmart är ett webbaserat material- och produktionssystem (MPS-system) som förenklar produktionshanteringen och tidredovisningen för företagare. Det molnbaserade affärssystemet innehåller funktioner som skapar en översikt över produktion, materialflöde och tidsåtgång för varje projekt.

Mer om ProsmartBoka systemdemo
BXSoftware

BxSoftware

Det molnbaserade affärssystemet BX Software är en leverantör av transport- och logistiklösningar. De erbjuder en plattform som hjälper företag att optimera sin transportplanering och -hantering. Plattformen inkluderar funktioner som ruttplanering, leveransspårning och hantering av transportdokument. BX Software hjälper företag att effektivisera sin logistik och minska sina transportkostnader.

Mer om BxSoftwareBoka systemdemo
Bitlog wms logga png

Bitlog WMS

Bitlog WMS (Warehouse Management System) är en molnbaserad lösning för lagerhantering som hjälper företag att hantera sitt lager på ett effektivt sätt. Plattformen erbjuder funktioner som lageröversikt, orderhantering och inventering. Bitlog WMS hjälper företag att öka effektiviteten och minska risken för lagerproblem genom att ge en översiktlig och automatiserad lagerhantering.

Mer om Bitlog WMSBoka systemdemo

Insikt & Data

Oxceed logga png

Oxceed

Som kund hos oss får du tillgång till funktionen One Reporting, som bygger på Oxceed, en molntjänst för budgetering, prognostisering, rapportering och analysering av ekonomisk data.

Mer om OxceedBoka systemdemo
OSR

One Stop Reporting

OneStop Reporting är en molnbaserad lösning för rapportering, konsolidering och budgetering som ger insyn i verksamheten. Plattformen innehåller kraftfulla och användarvänliga funktioner för egna rapporter i Excel eller färdiga rapporter. OneStop Reporting hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och få en full översikt.

Mer om OSRBoka systemdemo

Projekthanteringssystem

visma logga - molnbaserade affärssystem

Visma.net Project management

Visma.net Project Management är en molnbaserad projektledningsplattform som hjälper organisationer att planera, följa upp och hantera sina projekt. Plattformen erbjuder funktioner som tidsrapportering, resursplanering, budgetuppföljning och projektanalys, allt på en och samma plats. Med Visma.net Project Management kan användare förbättra projekttransparensen och öka projektets framgång.

Mer om Project managementBoka systemdemo

Varför välja UCS One Business?

Vi har helhetslösningen

Läs mer

Tillsammans med våra partners och interna kompetens kan vi säkerställa ett helhetstäckande erbjudande i världsklass. Från första kontakt ända till ett fungerande molnbaserat affärssystem kan du förvänta dig högsta kvalitet för att du ska känna dig trygg.

Kontakta expert

Vi har

erfarenheten

Läs mer

Med vår långa erfarenhet av molnbaserade affärssystem och ekonomisystem kan vi erbjuda spetskunskap inom nästan alla branscher och nischer oavsett storlekar eller behov. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta expert

Flertalet samarbeten

Läs mer

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi skapa det perfekta arbetsflödet för just dina behov och preferenser. Detta gör oss redo att hjälpa dig med ditt molnbaserade affärssystem oavsett vilken bransch och nisch du verkar i.

Kontakta expert

Några av våra nöjda kunder

Våra systemtjänster

Vi är systemkonsulter med erfarenhet av att jobba som ekonomer i flertalet stora molnbaserade ekonomisystem. Vår erfarenhet sträcker sig från roller som revisorer till redovisningsekonomer och controllers, vilket gör att vi förstår både verksamhetens behov av att smidigt administrera och följa upp sin ekonomi samt de lagkrav du som företrädare för företaget ställs inför. Vi hjälper dig hitta bästa möjliga lösning, så att ditt ekonomisystem blir så smidigt som möjligt.

Förstudie

Ett systembyte är inte gjort i en handvändning. Det krävs samsyn om vad som ska åstadkommas och en djupare insyn i vad varje organisation kräver för lösning. Det som händer i företaget, alla processer, mappas upp i en flödesanalys vilket skapar goda förutsättningar för ett optimalt och optimerat systembyte.

Implementation & integrationer

Vi hjälper till med övergången till de molnbaserade affärssystem där vi är återförsäljare. Vi driver detta som ett projekt, där vi delar upp arbetet i olika faser med bland annat konvertering, effektivisering, digitalisering och utbildning i ett paket.

Support & förvaltning

När implementationen är färdig erbjuder vi alltid snabbtillgänglig support och förvaltning av ert nya molnbaserade affärssystem. Det betyder att vi alltid finns där för att uppdatera, ändra och underhålla ert nya affärssystem så att det lever upp till den standarden som krävs.

Vad är molnbaserade affärssystem?

Ett molnbaserat affärssystem är en digital plattform som tillhandahåller företagsapplikationer och verktyg över internet. Genom att lagra och hantera data i molnet blir företagets processer mer flexibla och tillgängliga från olika enheter. Ett molnbaserat affärssystem möjliggör effektivare resursutnyttjande, sömlöst samarbete och realtidsåtkomst till affärsinformation, vilket ökar företagets konkurrenskraft. Ett exempel på sådant är ekonomisystem med smidig ekonomihantering för alla typer av företag.

Så väljer du affärssystem
Dator med molnbaserade affärssystem
Mobil med molnbaserade affärssystem

Molnbaserade Lönesystem

Ett molnbaserat affärssystem är ett verktyg för alla viktiga system och funktioner i en verksamhet. Det kan handla om alltifrån orderhantering och tidrapportering till ekonomisk hantering, rapporter och prognoser. Affärssystem kallas även för ERP (Enterprise Resource Planning). Vi hjälper dig med ditt lönesystem eller ekonomisystem.

Våra lönesystem

Har du funderingar gällande molnbaserade affärssystem? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!