Skip to main content

Varför du bör effektivisera dina affärsprocesser vid lågkonjunktur

Ska vi investera eller avvakta?

Frågan låter säkert bekant. För många verksamheter är kostnadsbesparingar i fokus när marknaden sviktar. I vårt webinar tillsammans med Bitlog utforskar vi det senaste inom automatiserade, molnbaserade system och hur dessa kan revolutionera arbetsflödet och lagerhållningsprocesserna i ditt företag.

Söker du aktivt nya sätt att optimera resursanvändningen och skapa en mer kostnadseffektiv verksamhet? Boka din plats idag!

Vi går igenom:

  • Hur investeringar i automatisering kan frigöra resurser och minska kostnader, särskilt i tider av ekonomisk nedgång.
  • Varför migrerar allt fler till molnbaserade affärssystem?
  • Hur automatiseringsteknik, robotar och AI kan användas för att förbättra lagerhantering och logistik.
  • Hur nära integration mellan affärssystem och lagerhanteringssystem kan optimera arbetsflödet och minska manuella felaktigheter.
  • Konkreta exempel med fokus på return on investment (ROI) och hur snabba implementeringar kan påverka kostnaderna.

Vi avslutar med att visa exempel från verkligheten och öppnar därefter upp för deltagare att ställa frågor direkt till våra experter.

Våra talare Emmeli Orselius (UCS One Economy) och John Ramando (Bitlog) kommer att guida dig genom dessa ämnen och dela insikter om hur ditt företag kan dra nytta av de senaste tekniska framstegen inom lagerhantering och automatisering.

Webbinariet hålls via Zoom. Länk skickas per mail.

Boka din plats


Ombilda enskild firma till aktiebolag – så gör du

Går du i tankarna om att ombilda din enskilda firma till AB?

Att ombilda är en viktig affärsstrategi som kan ge dig flera fördelar, inklusive ökad skyddsnivå för din personliga ekonomi och nya möjligheter för tillväxt och investeringar. Men hur gör man och  vad bör man tänka på? Anmäl dig till vårt informativa och praktiska webbinarium, där vi berättar mer!

Innehåll

  • Vad är skillnaderna mellan EF och AB?
  • Varför ska jag välja att ombilda till AB?
  • Vad innebär en ombildning skattemässigt?
  • Hur och när avslutas min enskilda firma?

Webbinariet vänder sig till dig, enskild företagare som funderar på att omvandla sin enskilda firma till ett aktiebolag. Det spelar ingen roll om du är ny i affärsvärlden eller om du har drivit ditt företag under en tid – vi kommer att täcka det du behöver veta för att göra övergången så smidig som möjligt. Vi hoppas vi ses!

Webbinariet är livesänt och kostnadsfritt.

Boka din plats