Skip to main content
Nyheter & kunskap

Varmt välkommen Elise Somic, ny ekonomikonsult hos oss!

By 13 mars, 2023december 29th, 2023No Comments
Elise Somic - Citat

Vem är Elise och hur ser hennes roll ut hos oss idag?

Elise har i 10 år drivit sin egna nagelsalong där hon senast hade sitt fäste i Motala. Hon beskriver det själv som en spännande resa med mycket utmaningar. När hon 2019 blev gravid kände Elise att hon ville testa på något nytt och få en större trygghet i vardagen. Därav började hon studera till redovisningsekonom på affärshögskolan i Linköping 2021 efter sin föräldraledighet. Anledningen till att valet föll på just den utbildningen var hennes intresse för bokföring som växt fram under hennes tid som egenföretagare.

Med utbildning, stort intresse och erfarenhet är vi övertygade om att Elise kan hjälpa vårt ekonomi-team att ta nästa steg i den fortsatta resan mot den självklara partnern inom ekonomi. Såhär beskriver hon sin inledande tid hos oss:

”Min första känsla när jag kom till One var att det är en så härlig atmosfär bland alla. Man kände sig väldigt välkommen och man märker att dem är väldigt måna om sina medarbetare. Jag ser stora möjligheter att få utvecklas här på One som konsult och få erbjuda kunderna den bästa servicen.  Jag är så glad att jag fick chansen att få komma hit och se vilka nya spännande utmaningar som väntar mig.”

Elise arbetar idag som konsult i vårt Bokio-team för mindre bolag där hon ansvarar för sina egna kunder med löpande arbete och rådgivning. Hon känner själv att det är givande när det finns möjlighet att skapa en egen relation till sina kunder och på så sätt kunna erbjuda den bästa möjliga servicen. Detta är något hon har tagit med sig från sin tidigare tid som egenföretagare där det ställdes höga krav på kundbemötande.

Vi ser fram emot din fortsatta resa tillsammans med oss på One Economy, välkommen! 

Elise Somic - Ekonomikonsult
Elise Somic
Ekonomikonsult
elise.somic@ucsone.se