Skip to main content
Nyheter & kunskap

Anlita en interim ekonom

By 30 januari, 2024No Comments

Sitter ditt företag fast i en långdragen rekryteringsprocess?

Rekrytering är en oundviklig del av företagsverksamheten, men det kan vara dyrt och tidskrävande. Att hitta rätt personal, utbilda dem och säkerställa att de passar in i din arbetsmiljö kräver betydande resurser. Personalförändringar är en del av vardagen, men de kan ibland också uppstå oväntat akut. Det ställer krav på att få in kompetens snabbt för att verksamheten ska rulla på och inte drabbas av större störningar. Med interimstjänster kan du tillfälligt stärka upp en roll eller resurser på din ekonomiavdelning. Det kan röra sig om specifika projekt eller bestämda perioder. Att anlita en interim ekonom (assistent, redovisningsekonom, Controller eller CFO) effektiviserar ekonomihanteringen och bidrar till att företaget kan uppnå ekonomisk framgång.

Vilka är fördelarna med att anlita en interim ekonom?

Fördelarna med att anlita en interim ekonom är många. Väljer du en interimslösning från UCS One Business får du bland annat följande:

  1. Flexibilitet: Vi förstår att varje företag har unika behov. Oavsett om du behöver hjälp under korta projekt eller längre perioder, anpassar vi våra tjänster efter dina krav. Vi är här för att fylla ditt kompetensgap.
  2. Skräddarsydda Lösningar: Vår expertis sträcker sig över hela ekonomiområdet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som inkluderar strategisk planering, bokföring, budgetering, lönehantering, finansiell analys och mer.
  3. Snabb Respons: När ekonomiska utmaningar uppstår är snabb åtgärd avgörande. Vi är redo att agera omedelbart och hjälpa dig att hantera komplexa ekonomiska situationer.
  4. Kostnadseffektivitet: Att anställa en permanent ekonom för att täcka tillfälliga behov kan vara dyrt och tidskrävande. Med våra interima tjänster sparar du tid och pengar.
  5. Expertis och Erfarenhet: Våra erfarna team har hanterat olika branscher och storlekar på företag. Du kan lita på vår kompetens och pålitlighet.

 

Om UCS One Business

Vår strävan är att hitta lösningar som är långsiktiga och hållbara. Vi erbjuder interimstöd där våra konsulter kan gå in och ta rollen som exempelvis controller, ekonomichef eller ekonomiassistent för reskontra i ert företag. Det är en smidig lösning när du snabbt behöver få in en person med rätt strategisk kompetens.

Läs mer om våra interimstjänster här eller kontakta Anna Zeilon för mer information kring hur vi kan anpassa interima ekonomitjänster efter ditt företags behov.

Anna Zeilon
Anna Zeilon
Ekonomikonsult & Tjänsteområdesansvarig Interima tjänster
Telefon: 073-508 74 28
E-post: anna.zeilon@ucsone.se