Skip to main content
Nyheter & kunskap

Välkommen Emmeli Orselius, ny ekonomikonsult med fokus Visma.net

By 8 mars, 2021april 9th, 2021No Comments

Säg hej till Emmeli Orselius, ny ekonomikonsult med inriktning system och Visma.net!

Emmeli kommer senast från rollen som redovisningsansvarig på ASM Foods. Hon har tidigare varit Business Controller på Saab Aerostructures och innan dess auktoriserad revisor och manager på PwC.

– Min styrka ligger i att jag jobbat både med redovisningssidan och med ekonomistyrningen och förstår behoven av att båda delarna fungerar i symbios på en ekonomiavdelning.

Som systeminriktad ekonomikonsult har Emmeli fokus Visma.Net och är med i UCS One Economys systemgrupp. Tillsammans med sina kollegor jobbar hon med implementation av systemet hos kunder samt löpande bokföring och bokslutsarbete för kunder med Visma.Net och Fortnox.

– Min nya roll gör att jag får utmana mig i att gå på djupet i ett ekonomisystem och förstå hur det är uppbyggt. Jag får lära mig hur man kan bygga sina egna rapporter och plocka ut precis den data man vill ha. One Economy känns som en härlig arbetsplats där man välkomnar och lyfter sina anställda. Det har blivit mest jobb hemma för mig, men jag känner mig ändå väldigt välkommen!

För att komma i kontakt med Emmeli Orselius, välkommen att höra av dig till emmeli.orselius@ucsone.se. Läs mer om våra affärssystem eller hur du kan gå tillväga för att välja affärssystem.