Skip to main content
Nyheter & kunskap

Vem vann battlet Visma SPCS mot Fortnox?

By 8 oktober, 2020maj 27th, 2024No Comments

Vilken succé!

Torsdag 1/10 2020 gick fighten mellan Fortnox och Visma SPCS av stapeln.

Vi på UCS One Economy brinner för affärssystem, digitalisering och att hitta mer effektiva lösningar för våra kunders ekonomi- och lönehantering. Förutom att tillhandahålla de tjänster som finns hos en traditionell redovisningsbyrå erbjuder vi även rådgivning samt håller utbildningar och evenemang. Strävan efter att vara en ekonomibyrå i framkant när det gäller affärssystem och digitala arbetssätt är för oss en självklarhet.

Hos oss är våra affärsområdesgrupper en drivande motor för att ständigt utveckla UCS One Economys erbjudande. Två av våra affärsområden, Visma SPCS och Fortnox, har under flera års tid diskuterat och argumenterat kring vilket affärssystem som är mest lämpligt för vilken verksamhet. Idag är det en del av vår vision att hitta rätt system för rätt kund. Som Certifierad Visma Partner och Fortnox Byråpartner har vi erfarenhet och kompetensen för att stolt kunna titulera oss som affärssystemexperter.

För en företagare kan valet av system vara svårt. Därför föddes idén om ett Battle mellan de främsta affärssystemen, Visma SPCS och Fortnox, där vi belyser fördelarna med respektive system. Torsdag 1/10 höll vi vårt battle. En jämn premiärmatch, som avslutades med omröstning där åskådarnas val slutligen föll på Visma eEkonomi.

Vilket system tycker du är näste vinnare?

Vårt koncept rullar vidare och vi planerar nu att hålla nästa battle i Norrköping i slutet av november. Håll utkik på vår eventsida och sociala kanaler för mer info!

UCS One Economy
– Din partner för en hållbar ekonomi