Skip to main content
Nyheter & kunskap

Därför ska du gå med i vårt nätverk för ekonomer!

Har du koll på att vi erbjuder nätverk och seminarium?

I januari tidigare i år startade vi på UCS One Business upp ett nytt nätverk för ekonomer eftersom det funnits ett tydligt behov av bollplank och erfarenhetsutbyte inom branschen. Hittills har vi hunnit med två otroligt lyckade och givande nätverksträffar med ekonomer från olika företag. 

Vid vårt första möte på nätverket utforskade vi frågan “Hur går det för mitt företag?” och nästa gång grävde vi djupt i “Excel och AI”. Responsen från deltagarna har varit otroligt positiv! Att dela erfarenheter och kunskap med andra ekonomer har varit både inspirerande och lärorikt.

Utöver vårt nätverk för ekonomer erbjuder vi olika seminarier och nätverksträffar inom HR, System och Lön.

Varför ska du delta på våra nätverksträffar för ekonomer?

På varje träff erbjuds du möjligheten till diverse erfarenhetsbyten med likasinnade ekonomer. Du kan dela med dig av egna erfarenheter och ta del av andras vilket skapar förutsättningar för unik lärande. Lös olika problem och utmana dina tankar kring olika delar av ett företags ekonomi. 

Att arbeta ensam i en ekonomifunktion kan ibland vara utmanande. Genom att vara en del av vårt nätverk får du tillgång till ett bollplank av erfarna ekonomer som kan ge dig råd och stöd när du behöver det som mest. Att vara en del av vårt nätverk ger dig möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Genom att delta i diskussioner och aktiviteter får du chansen att utmana dig själv och växa i din roll som ekonom.

Vårt nätverk och alla träffar öppnar upp unika möjligheter för ekonomer och företagare att skapa nya karriärmöjligheter och affärskontakter. Du vet aldrig vilka dörrar som kan öppnas genom att bygga upp ditt professionella nätverk.

Då är nästa nätverksträff

Vår nästa träff ”Nätverk för Ekonomer” är planerad till 26 september och ämnet är ännu inte spikat. Men vi lovar att det kommer att vara en intressant och givande tillställning som du inte vill missa!  

Anmäl dig till näsa träff här eller kontakta Lina via formuläret nedan.


Lina Åhman

Lina Hoff

Affärsområdesansvarig Större bolag/ Ekonomikonsult
073-525 73 97
lina.ahman@ucsone.se