Skip to main content
Nyheter & kunskap

Varmt välkommen Ellinor, ny ekonomikonsult hos oss!

By 15 november, 2022No Comments
Ekonomikonsult, Ellinor

Vi hälsar vår nya ekonomikonsult Ellinor Linderfalk välkommen till oss! 

Ellinor kommer senast från en tjänst på Consids ekonomiavdelning där hon under sista tiden ansvarade över dotterbolaget. Innan det har Ellinor arbetat på ekonomiavdelningen på Stadiums huvudkontor efter hennes studier på Linköpings Universitet. 

Under Ellinors inledande tid hos oss har hon arbetat med tre olika kunder som ekonomikonsult. Det har blivit mycket resande ut till kunderna nu i början vilket hon anser ha varit roligt och lärorikt samtidigt som man verkligen lär känna kunderna vilket är något som bör värdesättas. Resterande tid spenderas på vårt huvudkontor i Linköping där hon ofta drar nytta av kollegors kompetens och erfarenhet.

”Min nya roll som konsult är jätterolig och det känns verkligen som att det finns stora utvecklingsmöjligheter. Med det bemötande jag fått så tycker jag verkligen att UCS One Economy lever upp till sina värdeord. Det blir en spännande resa framöver att vara med på!”

Som person är Ellinor en lagspelare och väldigt nyfiken vilket passar utmärkt i rollen som ekonomikonsult där man får möjligheten att få en inblick i olika branschers verksamheter och får utmärkta förutsättningar att hjälpa till.

Ellinor älskar att resa och utforska nya platser vilket är något som prioriteras på hennes lediga tid. Hon passar även på att hänga med vänner och familj och testar nya restauranger eller lagar mat. Utöver det så finns ett stort intresse för träning där det på senaste tiden har blivit mycket gruppträning. Hon har tidigare ägnat sig åt volleyboll under en längre tid.

 

Vi hälsar Ellinor varmt välkommen till oss på UCS One Economy och ser fram emot hennes utveckling!

Ellinor, ekonomikonsult
Kontakt
Ekonomikonsult
Tel:073-529 79 85
E-post: ellinor.linderfalk@ucsone.se