Skip to main content
Nyheter & kunskap

Varmt välkommen Jabran, ny systemkonsult hos oss!

By 15 november, 2022No Comments
systemkonsult, Jabran

Vi har fått en ny systemkonsult! Varmt välkommen Jabran Ouni.

Jabran kommer senast från tidigare anställning som IT-tekniker och IOS-utvecklare men har nu valt att ta steget till ekonomisystem hos oss på UCS One Economy. Jabran ser också fram emot att bemästra det svenska språket i och med sin anställning på vårt kontor i Linköping. 

Med sin Bachelor´s degree i datorvetenskap och sin tidigare arbetserfarenhet är vi övertygade om att Jabran kommer tillföra stor kunskap tillsammans med ett härligt driv. Jabran arbetar och trivs bäst med många bollar i luften tillsammans med ett stöttande och samarbetsvilligt arbetsteam vilket överensstämmer helt med våra värderingar. Den inledande tiden beskrivs såhär:

”Efter bara några veckors arbete på UCS One Economy så har jag känslan av att ha hamnat på det perfekta stället.”

Jabran är en mångsysslare och älskar musik där han främst spelar trummor. Hans absoluta favoritstund är på scenen tillsammans med sina trummor när han spelar lite “groovy reggae” eller “funk rhythms”. Utöver musiken trivs Jabran bäst när han är ute på hike eller tittar på fotboll.

Det stora och långsiktiga målet Jabran har med sin anställning hos oss är att bemästra skiftet över till ett nytt spår i karriären med allt vad det innebär samtidigt som han vill fördjupa sina kunskaper i de olika ERP-system som finns. Med Jabrans härliga driv är vi övertygade om att han tillsammans med oss kommer att uppfylla sina mål.

 

Vi hälsar Jabran varmt välkommen till oss på UCS One Economy!

Jabran, systemkonsult
Kontakt
Jabran Ouni
Systemkonsult
E-post: jabran.ouni@ucsone.se