Skip to main content
Nyheter & kunskap

One Economy byter namn till UCS One Business – för att främja tillväxtmöjligheter för individ & företag  

By 19 september, 2023oktober 12th, 2023No Comments
One economy byter namn

Pressmeddelande

Linköping, 2023-09-19 

One Economy AB meddelar att bolaget kommer att ändra sitt namn till UCS One Business AB från och med den 19 september 2023. I och med namnbytet förflyttar sig UCS One Business från att vara en partner med fokus på ekonomi – till en självklar partner för framgång.

UCS One Economy har som bolag under många år varit känt för sin kompetens och pålitlighet inom redovisning och lönehantering. För att möta kunders behov i en snabbt föränderlig marknad har verksamheten med åren utvecklats och kompletterats med expertis inom HR samt systemlösningar. Nu tar bolaget ytterligare ett steg i sin utveckling och byter namn till UCS One Business, för att bättre beskriva sin breda tjänsteportfölj.

–  Namnbytet markerar en spännande milstolpe för oss som företag. Vi har vuxit och utvecklats i takt med marknadens krav och behov. Med vår bredd av tjänster stöttar vi idag verksamheter i deras viktiga kärna. Det nya namnet UCS One Business speglar bättre vårt helomfattande erbjudande och vår vision att vara en självklar partner som bidrar till framgång för våra kunder och deras verksamheter. Med oss kan både företag och individer växa. Såväl kunder som medarbetare, säger Maria Hedvall, VD för UCS One Business. 

Det nya namnet speglar UCS One Business strävan att, genom sitt helhetserbjudande, vara en enad företagspartner. Namnbytet är ett naturligt steg i bolagets strategi för fortsatt utveckling och tillväxt.  

 En självklar partner för framgång – Med tjänster för bolagets viktiga kärna. 
Om UCS One Business

UCS One Business är ett ledande SRF-anslutet konsultbolag som erbjuder tjänster inom ekonomi, lön, HR och affärssystemlösningar. Bolaget har cirka 90 medarbetare med kontor belägna i Linköping och Norrköping. UCS One Business AB är ett bolag i UCS Group, en koncern som med sina verksamhetsområden skapar kundnytta genom framtidssäkra och skräddarsydda lösningar.

Kontakt

Maria Hedvall
VD
UCS One Business
070-400 54 53
maria.hedvall@ucsone.se

Christian Rydkvist
Vice VD
UCS One Business
070-739 65 94
christian.rydkvist@ucsone.se