Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy och Rillion ingår partnerskap – för framtidens fakturahantering   

By 8 september, 2023oktober 12th, 2023No Comments
smarbete rillion

UCS One Economy AB och Rillion AB är stolta över att kunna meddela ett nytt partnerskap, med målet att förenkla och förbättra hanteringen av leverantörsfakturor för bolag inom alla branscher och storlekar. Genom samarbetet kombineras Rillions expertis inom elektronisk fakturahantering (EFH) med UCS One Economys långa erfarenhet inom systemimplementation och redovisning. 

Rillion är en branschledande aktör av lösningar för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay. Med företagets två produkter – Rillion One och Rillion Prime – erbjuder Rillion enkel fakturahantering för små- till medelstora bolag och full purchase-to-pay automation för större internationella koncerner. Rillions kunder upplever avsevärda, mätbara besparingar, produktivitetsvinster och operationell förbättring inom ekonomifunktionen. 

För UCS One Economy är målet att leverera högkvalitativa tjänster som ökar kunders operativa effektivitet och bidrar till en smidigare vardag. UCS One Economy har tidigare rekommenderat Rillion till sina kunder som är i behov av ett bra EFH-system. UCS One Economy har även testat och implementerat Rillions produkter och sett en hög kundnöjdhet bland de företag som använder Rillions lösningar. Det är därför inte en tillfällighet att UCS One Economy inleder ett partnerskap med Rillion.

– Tillsammans med Rillion kommer vi att definiera framtiden för automatiserad hantering av leverantörsfakturor. Vår gemensamma vision är att skapa verkligt mervärde för våra kunder genom innovativa lösningar som förbättrar deras verksamhet, säger Christian Rydkvist, Vice VD på UCS One Economy. 

– Vi är stolta över att ingå partnerskap med UCS One Economy. Tillsammans kommer vi bidra till att fler företag får möjlighet att automatisera leverantörsfakturorna på allra bästa sätt. Vårt fokus är att erbjuda innovativa lösningar för elektronisk fakturahantering som effektiviserar arbetet inom leverantörsreskontra och redovisning hos kund, säger Felicia Falevall, Partner Manager EMEA på Rillion. 

Samarbetet med Rillion stärker UCS One Economy som systempartner, då elektronisk fakturahantering och digitalisering inom redovisning och ekonomiadministration är viktigt för alla företag idag. Genom samarbetet kan UCS One Economy erbjuda sina kunder en ännu bredare portfölj av lösningar, som leder till en effektivare vardag för befintliga och nya kundföretag. 

Så fungerar elektronisk fakturahantering med Rillion

Om Rillion
Rillion förenklar vardagen för våra kunder genom att låta dem göra mer, med mindre. Vi kan automatisering av fakturahantering, genom att erbjuda de rätta verktygen kan vi transformera processer, från datafångst och beställningar, till fakturamatchning och attest. Med 25 års erfarenhet och den bästa kundservicen i branschen levererar vi mer effektiv fakturahantering och sinnesro till våra kunder. Det är anledningen till att över 3,000 företag i fler än 50 länder litar på våra lösningar. För mer information, besök: www.rillion.com 

Om UCS One Economy
UCS One Economy är en erfaren systemåterförsäljare som testat och implementerat Rillions EFH-lösningar med framgång. Genom vårt engagemang för att stödja företag genom hela processen och vår passion för innovation, är vi en pålitlig partner för att leverera anpassningsbara och effektiva lösningar. 

För mer information, välkommen att kontakta Daniel:  

Daniel Weinert
Daniel Weinert 

Affärsutvecklare
076-018 41 77 
Daniel.weinert@ucsone.se