Skip to main content
Nyheter & kunskap

UCS One Economy förvärvar redovisningsverksamheten i Agero Revision AB

By 1 september, 2022oktober 12th, 2023No Comments
Anställda hos redovisningsbyrå i Linköping och Norrköping
UCS One Economy förvärvar redovisningsverksamheten i Agero Revision AB per den 1:a september 2022. Genom förvärvet förstärker vi vår position på Norrköpingsmarknaden. Med de åtta anställda från Agero är nu UCS One Economy runt 40 medarbetare i Norrköping och totalt cirka 80 medarbetare i Östergötland.

Det övergripande syftet med förvärvet är att kunna skapa ännu bättre kunderbjudanden och ytterligare mervärden för både nya och befintliga kunder. Bolagen har olika bakgrunder och arbetssätt, vilket medför goda möjligheter att bygga vidare på de olika styrkorna. Med en större kundbas, ett bredare kunderbjudande och en större personalstyrka ges även större möjligheter att tillsammans möta framtidens krav på bland annat nya arbetssätt och digitalisering.

– Att redovisningsverksamheten i Agero Revision blir en del av UCS One Economy känns oerhört inspirerande. Tillsammans får vi nu ett tjänsteutbud med möjlighet att nyttja styrkorna ur respektive varumärke.  Agero Revision är ett välrenommerat bolag och vi vill fortsätta utveckla företagets befintliga goda kundrelationer. Vi vill med förvärvet ge möjligheten till Ageros kunder att nyttja hela vårt erbjudande inom Redovisning, Lön, HR och affärssystem. Detta ger oss också ökade resurser för utveckling och karriärmöjligheter för våra befintliga och nya anställda. Vi välkomnar redovisningsverksamheten i Agero Revision till UCS One Economy och ser fram emot vad vi tillsammans kan åstadkomma på vår gemensamma tillväxtresa, säger Maria Hedvall, VD på UCS One Economy.

– Vi har aldrig varit bättre än nu, men det skulle bli stora utmaningar för oss att i framtiden ta nästa kliv framåt. Många blir överraskade och självklart är detta ett stort beslut, som har växt fram. För oss har det bara funnits ett alternativ och det är One Economy. Det handlar inte bara om att One Economy är lokala, utan det handlar mycket om kulturen. Det är ett värderingsstyrt bolag som drivs med en verklig entreprenörsanda. Deras sätt att delegera ansvar speglar väldigt mycket hur vi på Agero tänker, med fokus på kund och medarbetare. Mitt fokus här och nu är att se till att det här landar på bästa sätt. Vi kommer att fortsätta att fokusera på det vi är bäst på; revision, skatt och företagsrådgivning, säger Peter Hasselgren, ägare av Agero Revision.

Om Agero Revision
Norrköpingsbaserade Agero Revision AB grundades år 2012 och har med lång yrkeserfarenhet, kompetens och förtroende gjort sig väletablerade på marknaden. Bolaget erbjuder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Från 1 september 2022 blir redovisningsverksamheten i Agero Revision, med medarbetare och kunder, en del av UCS One Economy. Revisionsdelen bedrivs fortsättningsvis som eget bolag av företagets ägare tillika revisor Peter Hasselgren och flyttar in i UCS One Economys lokaler på Vikboplan 11 i Norrköping.

Om UCS One Economy
One Economy AB tillhör UCS-koncernen, som för närvarande omfattar sju bolag med sex olika verksamhetsinriktningar. UCS One Economy har kontor i Linköping och Norrköping och cirka 70 anställda (efter förvärvet ytterligare åtta anställda). Bolagets vision är att vara en heltäckande, kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera och stötta alla verksamheter i arbetet med ekonomi, lön, HR och affärssystem.  Med ett långsiktigt helhetstänk, effektivitet och proaktivitet är målet att göra våra kunders vardag så enkel och effektiv som möjligt.


För mer information, vänligen kontakta:

Maria Hedvall - VD för One Economy
Maria Hedvall, VD, UCS One Economy
070-400 54 53, maria.hedvall@ucsone.se


Peter Hasselgren, Ägare, Agero Revision
070-589 64 73, peter@agerorevision.se

www.ucsone.se